Miesten harrastelippupallo käynnistyy uudelleen!

24.8.2011


Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen harrastelippupallotoiminta käynnistyy uudestaan.

 Miesten harrastelippupallo käynnistyy uudelleen!

Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen harrastelippupallotoiminta käynnistyy uudestaan.


Sarjapäälliköksi on lupautunut Kari Ketonen joka kertoo toiminnan tavoitteista seuraavaa: ”Lippupallohan on lajina aivan mahtava liikunta- ja yhdessäolomuoto ja tämän projektin tarkoituksena on, paitsi saada uusia harrastajia, niin myös tuoda sitä suuren yleisön tietoisuuteen ja tehdä lajia muutenkin tunnetuksi. Kontaktiton lippupallo sopii aivan kaikille, niin entisille jenkkifutaajille, kuin myös aivan uusillekin harrastajille. Tarkoituksenamme on saada ainakin kolme seurojen järjestämää Grand Prix-turnausta tällä kaudella järjestettyä, sekä niissä jaettavien pisteiden perusteella kutsua vielä kahdeksan parasta joukkuetta harrastelippupallon Masters-turnaukseen jonka voittajasta leivotaan sitten harrastelippupallon Suomen Mestarit kaudella 2011. Masters-turnaus tullaan järjestämään yksipäiväisenä ja viikonloppuna 8-9.10.2011.”


Ensi syksyn ja talven aikana tavoitteena tulee olemaan myös saada lippupalloa levitettyä opiskelijaliikuntalajiksi ja järjestää myös opiskelijoiden SM-turnaus keväällä 2012.


Oheisesta lippupallon sarjakirjasta löytyy varmasti vastaukset useimpiin kysymyksiin, mutta jos joku asia jäi epäselväksi, niin ole yhteydessä sarjapäällikköön joka on lupautunut auttamaan myös jos aivan uusia lippupallojoukkueita on tämän projektin myötä syntymässä. Kouvolassa ja Turussa on ainakin jo käynnistetty aikuisille suunnattua lippupallotoimintaa, toivottavasti vastaavia porukoita saadaan vielä lisääkin eri puolille maata.

Turussa on Janne Ansavuori saanut kerättyä porukan kasaan aivan uusista harrastajista. Jannen sanojen mukaan "Porukkamme on ihan kaveriporukka, josta kenelläkään ei ole ollut lippupallo- tai jenkkifutistaustaa seuratasolla. Innostusta meillä on tässä vaiheessa rutkasti enemmän kuin osaamista". Lisää pelaajiakia vielä kaivataan, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä Janneen jos lippupallo Turun seudulla kiinnostaa. Janne Ansavuori, GSM: 040 707 9839, s-posti: janne(a)ansaharju.fi 
Janne on myös perustanut Facebookkiin "Lippupallo - Turku" ryhmän

Myös Kymeenlaaksossa on Indiansien puuhamies Mika Lindholm saanut porukkaa aktivoitua ja kaikki aikuislippupallosta kiinnostuneet kymeenlaaksolaiset voivat ottaa yhteyttä Mikaan,
GSM: 0400-924316, s-posti: mika.lindholm(a)pp2.inet.fi


Sarjapäällikön s-posti: kari.ketonen(a)2minuutinvaroitus.fi


linkki 2 minuutin varoituksen lippupallon esittelyvideoon