Kiuruvedelle uusin seura

1.7.2011

Maitopitäjä Kiuruveden Milky City Farmers aloittaa SAJL:n 3-divisioonassa. Lajiin harrastajilla on tuntumaa muutaman vuoden ajalta.

Toimintaa Kiuruveden 10 000 asukkaan taajamassa on ollut jo muutaman vuoden ajan Milky Bowl näytösottelun muodossa. Farmers pelasi kesäkuun puolessa välissä Lieksa Legioonaa vastaan III-divisioonan säännöillä käyttäen Steelersin varusteita. Ottelu päättyi Farmersin voittoon 32-0.

Nyt jalkapallon ja jääkiekon harrastajista pääosin koostuva joukkue tulee mukaan SAJL:n toimintaa. Varusteita on saatu Liitolta lainaan ja osallistuminen 3-divisioonaan on tämän vuoden tavoite. Toimintaa laajennetaan myös naapurikuntiin Pyhäjärvelle ja Iisalmelle.

Seuran puuhamies Jukka-Tapio Keränen pelaa Kuopio Steelersin riveissä 1-divisioonassa ja aikoo taikoa lisää pelaajia noin 18 miehen joukkueeseen. Toinen lajia harrastava on linjamies Simo Räty, joka edustaa alkukauden Jyväskylä Piratesia. Uunituore Milky City Farmers tulee liittymään vastaperustetun yleisseura Kiurun jaostoksi.

Paikallisissa lehdissä oli mainostettu viime keskiviikon aloituspäivää ja miehistöllisen verran uusia harrastajia ilmestyi treenaamaan Kiuruveden erinomaiselle nurmikentälle.

Yhteyshenkilö:
Jukka-Tapio Keränen
Milky City Farmers
+358 (0) 44 355 3549
alfrendo(ät)alfrendo.fi