Rajaritarit rutisti jatkoajalla voiton Crocodilesista

11.7.2011


Crocodiles tappiosta huolimatta sarjakärjessä

Rajaritareiden ja Crocodilesin välinen ottelu muuttui varsinaiseksi pistetehtailuksi rauhallisen alun jälkeen. Ensimmäisellä neljänneksellä nähtiin vain yksi maali, kun Greg Fountain siirsi krokotiilit vierasjohtoon 0-7. Toisella neljänneksellä Markku Luoto tasoitti pelin vielä ennen kuin Crocodilesin siirtyi 7-20 johtoon Fountainin ja Ilkka Laitisen maaleilla. Rajaritarit kavensi kuitenkin Anthony Squillinin maalilla tilanteeksi ensin 13-20 ja Laitisen lisättyä potkumaalilla Crocodilesin johtoa uudestaan Luodon toisella maalilla puoliaikatilanteeksi 21-23.


Pisteidenteko jatkui puoliajan jälkeen liki vuorotahtia. Kun Crocodiles teki kolme maalia (Tommi Pinta 2, Fountain 1) ja Rajaritarit kaksi (Mike Bolio 2) oli tilanne 36-44 kolmen neljänneksen jälkeen. Bolio piti vauhtia yllä myös neljännellä neljänneksellä tehden kaksi maalia lisää. Kun samaan aikaan Fountain teki Crocodilesille yhden maalin ja Squillini yhden johti kotijoukkue 58-51 ennen kuin Alex Good tasoitti pelin lukemiin 58-58, joista numeroista jatkettiin hyökkäyskilpailussa.


Crocodiles avasi hyökkäyskilpailun päättäen sen Fountainin päivän viidenteen maaliin. Laitisen lisäpisteen jälkeen Crocodiles johti 58-65 ennen Rajaritareiden tasoittavaa vuoroa. Rajaritarit päätti sen maaliin Luodon sovitellessa sankarin viittaa harteilleen. Luoto ratkaisikin ottelun lopullisesti kahden pisteen lisäpisteellä pitäen sarjapisteet Lappeennassa lukemin 66-65.


Tappiosta huolimatta Crocodiles jatkaa sarjakärjessä tasapisteissä Porvoo Butchersin ja Rajaritareiden kanssa. Kaikilla joukkueilla on yksi tappio keskinäisistä otteluista, mutta näiden otteluiden maaliero on seinäjokilaisilla paras. Rajaritarit on kolmantena Butchersin takana ja nousi voitolla taistelemaan sarjan voitosta.