Vaahteraliigassa täysi kierros

22.7.2011


Lauantaina Urho-TV:ssä Northern Lights - Rajaritarit

Vaahteraliigassa pelataan viikonloppuna kolmanneksi viimeinen kierros runkosarjaa. Lauantaina Porvooseen matkustaa Helsinki Roosters, jonka kausi ei ole edennyt ruusuisesti. Butchers on vahvasti taistelemassa välierien kotiedusta, joten jollei Roosters ole onnistunut kokoamaan rivejään edellisviikon Seinäjoen vierailusta, vienee ennakkosuosikki ottelun.

 

Lauantain toisessa pelissä Turussa Trojans saa vieraakseen Jyväskylä Jaguaarit. Kotijoukkue voi vielä välttää sarjan viimeisen paikan ottamalla vähintään kaksi voittoa jäljellä olevista peleistä, joten se lähtee taatusti hakemaan voittoa kotipelistään. Joukkueella on kahdella viimeisellä kierroksella vastassaan pudotuspelien kotiedusta ja runkosarjan voitosta taistelevat Wolverines ja Crocodiles, joten tilanne ei ole kadehdittava. Jollei voittoa tällä kierroksella irtoa jäänee Trojans viimeiseksi sarjassa. Jaguaarit omaa vielä mahdollisuuden nousta pudotuspeleihinkin asti. Jaguaarien tie pudotuspeleihin vaatii jo hieman muidenkin avustusta, mutta omat voitot voisivat pitää tavoitteen elossa. Lauantaina Turkuun matkanneekin latautunut Jaguaari-lauma.

 

Lauantain URHO-TV kamppailussa Ouluun matkaa Rajaritarit. Lappeenrantalaiset lähtevät otteluun ilman keskushyökkääjä Mike Boliota, jonka tilalle palkattu Nate Kmic ei vielä tähän otteluun ehdi. Oulun mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat jo käytännössä menneet, mutta ensimmäistä liigakauttaan pelaava Northern Lights janoaa lisää pisteitä. Rajaritareille ottelu on erittäin tärkeä pudotuspeliasetelmien kannalta, joten oululaisten on syytä olla hereillä alusta alkaen.

 

Sunnuntaina Helsingissä nähdään Wolverinesin ja Crocodilesin välien selvittely. Molemmat joukkueet tarvitsevat ottelusta voiton parantaakseen asemiaan taistelusta runkosarjan voitosta. Wolverinesille tappio tietäisi melko varmasti runkosarjan voiton karkaamista käsistä, mutta Crocodilesin tappio avaisi kärkisijan myös Wolverinesin tavoiteltavaksi.

 

 

Vaahteraliiga viikko 9

23.07.

kello 15.00 Butchers – Roosters, Keskuskenttä, Porvoo Otteluennakko

kello 16.00 Trojans – Jaguaarit, Yläkenttä, Turku Otteluennakko

kello 18.30 Northern Lights – Rajaritarit, Castren, Oulu Otteluennakko

24.07.

kello 18.00 Wolverines – Crocodiles, Velodromi, Helsinki Otteluennakko