TAFT ja Indians pelaavat Spagettimaljasta

11.8.2011


TAFTin Lilja: Finaalikokemuksesta hyötyä.

Ykkösen runkosarjan kaksi parasta joukkuetta TAFT ja Indians kohtaavat lauantaina ISS-Stadionilla pelattavassa Spagettimaljassa. Viime kauden ykkösdivisioonan voittaja TAFT lähtee otteluun ennakkosuosikkina voitettuaan joukkueiden molemmat runkosarjakohtaamiset.

Vantaalaisilla onkin kova voittosaldo viimeisten kolmen kauden ajalta: Pudotuspeliottelut mukaan luettuna TAFT on voittanut 29 ottelustaan peräti 27. Tällä kaudella joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan. Runkosarjassa TAFT kaatoi Indiansin 37-6 ja 42-28. Joukkueet olivat vastakkain viime kaudella välierissä, jolloin TAFT eteni hyökkäyskilpailun kautta Spagettimaljaan.

Päävalmentaja Rami Lilja uskoo, että kokemus viime vuoden Spagettimaljasta sekä kahden vuoden takaisesta kakkosen loppuottelusta auttavat.

- Olemme olleet kahtena edellisenä kautena finaalissa ja tiedämme tunneskaalan joka ennen ottelua ja sen aikana voi joukkueeseen vaikuttaa. Uskon, että voimme käyttää aiempien vuosien kokemuksia hyödyksemme.

- Onnistuimme viimeksi heittopuolustuksessa varsin hyvin ja saimme pidettyä Robert Johnsonin kurissa, varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Meidän pitää muistaa, että RoJo on vaarallinen vaikka taklaaja on hänessä kiinni. Meidän tulee ennen kaikkea keskittyä hänen heittolinjoihinsa sekä heidän pallonkiinniottajiinsa jotka on saatava pois suunnitelluista heittokuvioista, Lilja suunnittelee.

13.08. kello 19.00 ISS-Stadion
  TAFT  -  Indians  
  Otteluennakko