McGrady: Paineita on jonkin verran

12.8.2011


Butchers isännöi Wolverinesia sunnuntaina.

Porvoon Butchersia voi pitää jo nyt yhtenä liigakauden yllättäjistä. Kuusinkertainen Suomen mestari menetti paljon kokemusta lopettamisten ja muualle siirtymisten myötä, ja lähti kauteen huomattavasti aiempia kausia nuoremmalla ryhmällä. Siitä huolimatta porvoolaiset voittivat yhdeksän peliä kymmenestä ja sijoittuivat runkosarjassa toiseksi. Sunnuntaina joukkue kohtaa välierässä Wolverinesin.

Hyvän kauden pelannut pelinrakentaja Mcakenzie McGrady myöntää, että ennätyksellisen seitsemännen perättäisen mestaruuden metsästäminen luo hieman lisäpaineita.

- Emme ole antaneet sen vaikuttaa keskittymiseemme tai peliin valmistautumiseen. Paineita on jonkin verran, mutta olemme tehneet parhaamme siirtääksemme nuo ajatukset sivuun, viime kaudella Lappeenrannassa pelannut McGrady sanoo.

Hän kehuu nuorten joukkuetovereidensa nopeaa kehitystä kauden aikana.

- Nuorilla pelaajillamme meni jonkun aikaa totutella Vaahteraliigan pelivauhtiin, mutta ei siinä kauaa kestänyt. Tuntuu, että pelimme on mennyt eteenpäin joka viikko.

McGrady itse on ollut vastustajan puolustuksille uhka sekä heittämällä että juoksemalla. Hän heitti kolmanneksi eniten touchdowneja, 25 ja vain kuusi syötönkatkoa. Jaardeja kertyi kolmanneksi eniten, 2 828, ja onnistumisprosentti 59,3 oli liigan toiseksi paras. Juoksujaardeja McGrady keräsi neljänneksi eniten, 889. Hän juoksi itse 13 touchdownia.

McGradyn mukaan joukkueen pelisuunnitelmassa ei ole varsinaisesti otettu huomioon pelinrakentajan juoksemista.

- Hyökkäyksemme pyrkii ottamaan sen mitä puolustus meille antaa. Hyökkäyksen koordinaattorimme Kristian Lind on tehnyt hyvää työtä sekoittaessaan heittoa ja juoksua pelivalikoimaamme, jotta pystymme pelaamaan vahvuuksillamme ja saamaan mahdollisimman monta pelaajaa antamaan panoksensa.

Butchers-Wolverines sunnuntaina kello 18.30 Porvoon keskuskentällä. URHOtv televisioi ottelun suorana lähetyksenä.

"Rajaritareita vastaan pitää pystyä myös heittämään"(11.8.2011)

Crocodiles jyräsi tukun ennätyksiä rikki(10.8.2011)

Da Silva: Crocodilesin juoksu pysähtyy tiiviillä joukkuepuolustamisella(9.8.2011)

välierät 13-14.8.2011
13.08. kello 18.30 Jouppilanvuori
  Crocodiles  -  Rajaritarit URHOtv  
  Otteluennakko     
14.08. kello 18.30 Keskuskenttä
  Butchers  -  Wolverines URHOtv  
  Otteluennakko