Leivoja: Finaalikokemuksesta hyötyä

16.8.2011Wolverines tavoittelee seuran ensimmäistä mestaruutta.

Wolverinesin Kari Leivojan mukaan viiden vuoden takaisesta finaalikokemuksesta on hyötyä lauantain Vaahteramaljaan valmistauduttaessa.

- Joukkueessa on nyt finaalikokemusta ja muutenkin enemmän kokemusta kuin silloin. Silloin oli voitettu jo aika paljon, Leivoja sanoo vuoden 2006 Vaahteramaljaan valmistautumisesta. Tuolloin Wolverines teki jättiyllätyksen välierissä ja kaatoi Crocodilesin. Finaalissa helsinkiläiset hävisivät Butchersille.

- Nyt vain mestaruudella on merkitystä, Leivoja painottaa.

Butchersissa valmentaneelle ja pelanneelle luotsille sunnuntain välierävoitto oli makoisa. Wolverines katkaisi Butchersin kuuden mestaruuden mittaisen valtakauden tiukassa ottelussa.

- Olihan se iso juttu, Leivoja myönsi hymyillen Vaahteramaljan tiedotustilaisuudessa. Juhliin ei kuitenkaan ollut aikaa, sillä joukkue suuntasi liki välittömästi ajatukset kohti Sonera Stadiumilla pelattavaa Vaahteramaljaa.

Vastaan asettuu runkosarjassa Vaahteraliigan juoksuennätyksiä rikkonut Crocodiles. Leivoja tunnustaa seinäjokelaisten vahvuuden.

- Kyse on enemmän Crocodilesin hyökkäyksen hidastamisesta kuin pysäyttämisestä. Meidän pitää pystyä itse pitämään palloa, Leivoja linjaa.

Wolverinesin hyökkäyksessä pelit kutsuva pelinrakentaja Cedric Johnson on ollut uhka vastustajalle sekä heittämällä että juoksemalla.

- Toivottavasti sekä heittoni että juoksuni ovat aseita lauantaina. Crocodilesilla on hyvä ja fyysinen puolustus.

Aiempien 31:n Vaahteramaljan tunnelmiin voit palata täällä:
Vaahteramaljat kautta aikojen(11.8.2011)

Vaahteramalja XXXII lipunmyynti käynnissä!

Vaahteramalja-Golf 2011