Vaahteramalja XXXII Veikkauksen Live- ja Tulosvedon kohteina.

20.8.2011Ottelu on Live-vedon Tulosveto 14:n kohteena. Kohteen jakosummaan lisätään 2 790€ lisärahaa! Live-vedossa on tarjolla maukkaita kohteita koko ottelun ajan.

Veikkauksen Live-veto on yksittäisen ottelun tai urheilutapahtuman aikana tapahtuvaa vedonlyöntiä. un muut pelimuodot sulkeutuvat ennen ottelua, niin live-vetoa voi pelata ottelun läpi.

Tänä vuonna Veikkaus tarjoaa live-vetoa jo noin 1500 eri otteluun tai tapahtumaan. altaosa näistä otteluista lähetetään suorina Veikkauksen nettisivuilla. ive-vedossa tarjotaan kunkin ottelun aikana kymmeniä pelikohteita, ja voitot ustakin pelikohteesta maksetaan heti asiakkaan pelitilille.

Live-veto avataan Vaahteramaljaan klo 12.00 ja ensimmäisenä kohteena voi pelata ttelun voittajaa. Ennen ottelua avataan kymmenkunta pelikohdetta lisää ja siinä hteydessä voi pelata mm. ensimmäisen touchdownin tekevää pelaajaa. Ottelun aikana aataan lisää kohteita ja joka neljännekselle riittää jotain pelattavaa. Seuraa uusia kohteita URHOtv lähetyksestä tai stadionin isolta screeniltä.

Livevetoa voi pelata netissä tai kännykällä.

Netti:
https://www.veikkaus.fi/live-veto

Kännykkä:
https://www.veikkaus.fi/mobile (ja valikosta live-veto)


Vedonlyöjäkohtainen panos rajattu 20 euroon per veto ja 300 euroon per päivä.


Lisätietoja: https://www.veikkaus.fi/fi/sppEditorialTemplateWidePage?categoryId=2&contentid=JEFU_20082011&sportId=22&template=RT_SIMPLEARTICLE_WITH_LIFTS&tournamentId=1