Rautamalja jäi Poriin

21.8.2011


II Divisioonan paras joukkue 2011
II Divisioonan paras joukkue 2011
Kapteenit nostavat uuden Rautamaljan ilmoille
Kapteenit nostavat uuden Rautamaljan ilmoille
Rautamalja
Rautamalja

Pori Bears voitti Sipoo Bulldogsin lopulta selvästi II Divisioonan loppuottelussa numeroin 43-7 (16-7)

II Divisioonan loppuottelussa laitettiin ensimmäistä kertaa jakoon uusi pokaali, Rautamalja. Itse ottelussa Bears oli varsinkin toisella puoliajalla omaa luokkaansa, ja veikin ottelun lopulta selkein numeroin. Ottelu aloitettiin finaalin arvoon kuuluvasti Maamme -laululla livenä, ja paikalle oli tullut mukavasti yleisöä, n. 200 henkeä.

Maalinteosta Bearsin joukkueessa vastasivat ensimmäisellä puolijalla #82 Teemu Jokinen Tony Sandhun heitosta, #13 Markus Kivero juosten, ja lisäksi Bearsin puolustus aiheutti Bulldogsille oman maalin. Bulldogsin ottelun ainoasta maalista vastasi #28 Ville Roitto, joka varasti pallon pelinrakentaja Tony Sandhun käsistä tämän juostessa itse pallon kanssa, ja palauttaen pallon n. 55 yds aina maaliin asti.

Toisella puoliajalla hyvän alun jälkeen Bulldogs ei enää päässyt esittämään kentällä ihmeitä, ja Bears meni menojaan. Ottelussa koko ajan upeita juoksuja esittänyt #13 Markus Kivero teki vielä toisen maalinsa juosten, #9 Jukka Lunden palautti syötönkatkon maaliin, ja loppunumerot kaunistelivat #80 Ville Penttilä, ja #88 Aleksi Nummelin. Porin lisäpisteet, viimeistä, pystytolppaan osunutta lukuun ottamatta potkaisi #35 Ville Setälä varmasti haarukkaan.

Rautamaljan kyljissä olevat merkit ovat Riimuja, joilla on jokaisella oma merkityksensä, "Sinnikkyys ja kärsivällisyys", "Sitkeys ja määrätietoisuus", Sisäiset voimavarat joilla voi vaikeudet voittaa" sekä "Voitto ja menestys"

1. neljännes
7-0   Jokinen T, lp Setälä V
9-0   Bulldogs oma maali

2. neljännes
9-7   Roitto V S, lp Metsä R
16-7 Kivero M, lp Setälä V

3. neljännes
23-7 Kivero M, lp Setälä V
30-7 Lunden J, lp Setälä V

4. neljännes
37-7 Penttilä V, lp Setälä V
43-7 Nummelin J, lp epäonn.