III-divisioona

23.9.2011

III-divisioonassa pelattiin syksyllä kaksi turnausta. Sarjan voittajaksi selvisi Seinäjoki Gators.

Lauantaina 27.8.2011 Kiuruvedellä pelattiin ensimmäinen turnaus, jota isännöi Kiuruvesi Farmers.

Seinäjoki Gators - Nokia Ghosthunters Oldtimers 40 -13
Milky City Farmers - Seinäjoki Gators  7 -24
Nokia Ghosthunters Oldtimers- Milky City Farmers 20 - 40

Toinen turnaus pelattiin Seinäjoella, jossa samat joukkueet kohtasivat uudemman kerran.

Seinäjoki Gators - Nokia Ghosthunters Oldtimers 50-0
Milky City Farmers - Seinäjoki Gators 0-40 
Nokia Ghosthunters Oldtimers - Milky City Farmers 22-14

Seinäjoen joukkue oli yhdistelmä kokemusta ja nuorta voimaa. Ghosthuntersin pelaajat olivat nimensä mukaisesti ikämiesurheilijoita, joista osa ilman aiempaa lajikokemusta, pelasi täydellä voimalla. Kiuruvesi Milky City Farmers toi savolaishuumorilla sävytetyn aloituskomennon otteluihinsa. Kiuruvedellä pelinrakentajan huuto kuului: down-set-minä olen kuningas! tai down-set-minä olen kuningatar! Seinäjoella kuultiin puolestaan versio: down-set-minä olen taikuri! Seuran vetojuhdalla Jukka-Tapio Keräsellä on läheinen tuntuma taikuuteen Taikuri-Alfrendona

Jukka-Tapio Keränen Farmersista  kokosi osallistuneiden joukkueiden ajatuksia ensi kaudelle. 2012 samat joukkueet ovat mukana ja toiveena olisi, että mukaan turnaustoimintaan tulis 1-3 joukkuetta.  Kaikilla joukkueilla voisi olla oma kotiturnaus ja jokaisessa turnauksessa olisi 2 peliä/joukkue. Jos mukaan saataisiin 6 joukkuetta ja pelattaisiin kaksinkertainen sarja niin otteluita tulisi jokaiselle joukkueelle 10.
Turnausajankohdat  olisivat esimerkiksi heinä-elokuussa. Mukaan voisi tulla lisää joukkueita konkari&nuorisokokoonpanoilla niin Vaahteraliigasta tai 1&2-divisioonista.

Tulevana viikonloppuna la 24.9.2011 Paraisilla Aktia-arenalla klo 11.00-15.00 kaksi uutta ensi vuoden ll-divisioonan joukkuetta Päijät-Häme Panthers ja Hämeenlinna Huskies saavat tulikasteensa Lieto Oakmenin isännöimässä Intersport-turnauksessa. Tapahtuman järjestää Paraisten Lions Club ja tuotolla tuetaan nuorisotyötä.