Leivoja jatkaa Wolverinesin päävalmentajana

6.11.2011


Kari Leivoja.
Kari Leivoja.
Janne Seppä.
Janne Seppä.

Janne Seppä hyökkäyksen koordinaattoriksi.

Suomen mestari Helsinki Wolverines on allekirjoittanut Kari Leivojan kanssa
jatkosopimuksen kaudesta 2012. Tuleva kausi on hänelle kolmas Wolverinesin päävalmentajana. Leivoja on valmentanut Vaahteraliigassa myös Butchersia ja Rajaritareita.

- Vaahteraliigassa ei voi tavoite olla muu kuin mestaruuden uusiminen, Leivoja linjaa.

Leivoja ottaa vastuun joukkueen puolustuksen valmennuksesta, kun puolustuksen koordinaattori Peetja Mannila jää sivuun valmennustehtävistä.

- Seuran tavoite on menestyä ensivuonna myös Eurobowlissa. Alkusarjan ottelut tullaan pelaamaan omien töiden kannalta minulle sellaiseen aikaan, etten kykyne mitenkään hoitamaan viimevuoden tehtäviäni Eurobowlin alkusarjan otteluissa, joten on täysin luontevaa, että homman tekee joku, joka kykenee keskittymään siihen sataprosenttisesti, Mannila toteaa.

Joukkueen hyökkäyksen koordinaattoriksi siirtyy viime kausina linjamiesten valmennuksesta vastannut Janne Seppä.

Leivojan mukaan viime kauden Suomen mestaruus oli pitkäjänteisen työn peruja.

- Mestaruus oli seuralle ja itselleni ensimmäinen, joten siitä pitää olla tyytyväinen. Mestaruuden voittaminen ei ollut vain tämän vuoden juttu, vaan pelaajien ja valmentajien työ alkoi jo edellisenä vuonna. Silloin työtä ei palkittu, mutta saman porukan sitoutuminen myös seuraavalle kaudelle toi riittävät eväät ensimmäisen Suomen mestaruuden voittamiselle.