Lindin veljekset Butchersin peräsimeen

20.12.2011


Porvoolaisjoukkue siirtyy tuttujen miesten komentoon.

Vaahteraliigan viime kauden pronssijoukkueen Porvoon Butchersin valmennusjohto vaihtuu. Edelliset kaksi kautta porvoolaisjoukkuetta luotsannut Jim Nendel ei jatka seurassa, ja Butchers siirtyy tuttujen nimien komentoon kun pitkään seuran toiminnassa mukana olleet Lindin veljekset ottavat valmennusvastuun.

Kristian Lind toimi joukkueen hyökkäyksen koordinaattorina jo viime kaudella, ja nyt hänen veljensä Sebastian Lind ottaa joukkueen puolustuksen valmennettavakseen. Viime kaudella veljekset luotsasivat Butchersin Suomen mestaruuteen A-, B- ja C-nuorissa. Sebastian Lind valittiin vuoden nuorisovalmentajaksi.

Moni Lindien valmentamista seuran omista kasvateista on noussut vuosien saatossa suureen rooliin Vaahteraliigassa ja muutama on päässyt näyttämään taitojaan myös miesten maajoukkueessa.

- Pari vuotta olen ollut junnujen kanssa ja on hauska nähdä
tämä pitkä polku, kun junnuista saakka tullaan edustukseen. Osa nousi jo
viime kaudella ja toivotaan, että rakennetaan kilpailukykyinen joukkue, Sebastian Lind toteaa.

Butchersin valmentajana viime ja toissa kaudella toiminut Jim Nendel on solminut sopimuksen Ranskan liigan kestomenestyjän Flash de La Courneuven kanssa. Myös Butchersin viime kauden pelinrakentaja Mackenzie
McGrady liittyy Flashin joukkueeseen.