Evwaraye ECG:n päävalmentajaksi

9.1.2012


Karkulahti siirtyy hyökkäyksen valmentajaksi.

Ari Evwaraye on ykkösdivisioonaan nousseen East City Giantsin uusi päävalmentaja. Viime kauden päävalmentaja Stefan Karkulahti siirtyy hyökkäyksen valmentajaksi ja toimii myös A-nuorten päävalmentajana.

- Giants on ensisijaisesti kehitysjoukkue ja täten on luonnollista, että pitkän tähtäimen toimintamme kannalta nimenomaan nuorten valmennuksesta vastaa meistä se, jolla on pitkän kokemuksensa ja laajan lajitietämyksensä kautta ehdottomasti eniten annettavaa. Nuorissa on tulevaisuus, ja investoimme mielellään tulevaisuuteen, Evwaraye sanoo.

- Ajattelemme siten, että kun pidämme huolen siitä, että pelaajamme menevät eteenpäin fyysisesti, taidollisesti ja taktisesti, niin voitot pitävät huolen itsestään, Evwaraye toteaa edustusjoukkueen tulevasta kaudesta.

- Toisaalta meidän täytyy luonnollisesti pitää huoli, että pelillinen tasomme vastaa sarjatasoamme ja että olemme siten meille myönnetyn sarjapaikan arvoisia.

Joukkueella on tällä hetkellä 40 pelaajasopimusta. Joukkue on harjoitellut seuran jenkkifutisopistossa yhdessä naisjoukkue GS Demonsin kanssa.

- Meillä on ollut yhteistyöstä erittäin positiiviset kokemukset ja uskomme, että tämä "päänavaus" miesten ja naisten jenkifutisharrastamisen lähentymisessä tulee jatkossa lisäämään yhteisharjoittelua ja palvelemaan lajia yleisesti. Demonseissa on erittäin hyviä urheilijoita ja harjoitusinto on ollut esimerkillistä, Evwaraye summaa. 

- Jenkkifutiskoulujärjestelmämme kruunaava kaikkien pelipaikkojen leiri pidetään Espoossa 28.1. ja paikkoja on vielä jäljellä, joten tervetuloa, Evwaraye kehottaa.