Etsimme jenkkifutismaajoukkueille huoltopäällikköä

20.2.2020

Maajoukkueiden huoltopäällikkö haussa. Oletko se sinä?
Maajoukkueiden huoltopäällikkö haussa. Oletko se sinä?

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto hakee kaikkien maajoukkueiden varustamisesta vastaavaa huoltopäällikköä eli välinevääpeliä.

Tehtävään voidaan valita joko yksi henkilö, tai saumattomasti yhteen pelaava työpari. Maajoukkueen huoltopäälliköllä on kokonaisvastuu kaikkien jenkkifutismaajoukkueiden varusteista.

Tehtävässä huolehditaan, että maajoukkueiden varusteet ovat kunnossa ja pelivalmiina ennen otteluita: peliasut, kypärät, pienvarusteet, tarvikkeet, huoltovarusteet ja kaikki muut tarpeet, mitä jenkkifutismaajoukkue ottelussaan tarvitsee. Maajoukkueen otteluiden jälkeen huoltopäällikkö organisoi varusteiden inventaarion sekä huolto- ja korjaustoimet. Tärkeänä tehtävänä on myös peliasujen ja tarpeiden pesettäminen tai pesutoimenpiteet.

Huoltopäällikkö on SAJL:n varaston pomo. Hän vastaa siitä, että maajoukkuetarpeiden varasto on organisoitu ja hyvässä järjestyksessä. Huoltopäällikkö huolehtii myös siitä, että maajoukkuetarvikkeita tilataan ajoissa varastoon, kun tarve niin vaatii. Olemme muuttaneet juuri uusiin tiloihin Itä-Pasilassa. Toimipisteemme valinnassa varaston käytettävyys oli yksi tärkeimmistä valintakriteereistä.

Lievää hulluutta ja rakkautta lajiin...

Tehtävä vaatii suunnittelukykyä kärsivällisyyttä sekä pitkää pinnaa. Ja kuten muissakin maajoukkueen vapaaehtoisrooleissa, lievää hulluutta, rakkautta lajiin ja mahdollisuutta olla maajoukkueiden käytettävissä pelimatkojen alkaessa ja päättyessä.

Tehtävä on maajoukkueiden menestyksellisen toiminnan kannalta ehdottoman tärkeä.

Lisätietoa toimenkuvasta sinulle antavat tehtävässä tällä hetkellä toimiva Köpi Voutilanen 044 585 2851 sekä SAJL:n toiminnanjohtaja Jari Salonen 0440 211 211

Hakemukset

Vapaamuotoiset hakemukset ja kiinnostuksen osoitukset voit lähettää Jari Saloselle 15.3. mennessä  (jari.salonen@sajl.fi).