2-tason koulutusta

28.10.2013


La 23.11.2013 järjestetään Liiton toimistolla 2-tason Scouting-kurssi, jossa käsitellään mm. filmausta, skriptausta, tilastoja sekä pelisuunnitelmia.

2B - SCOUTING ll-tason kurssi
LA 23.11.2013 Liiton toimisto


Kurssilla paneudutaan prosessiin, joka alkaa tulevan vastustajan ensinäkemisestä aina siihen asti kun omaa peliä heitä vastaan tarkkaillaan ja ohjataan sen aikana. Kurssilla käsitellään sekä mekaanisia asioita kuten filmausta, skriptausta, tilastoja jne että omaan joukkueeseen ja vastustajaan kohdituviin havaintoihin perustuvan toimivan pelisuunnitelman tekemisen ja toteuttamisen edellytyksiä ja malleja laajemmassa merkityksessä.

Koulutuksessa käytetään apuna Hudl-ohjelmaa.

Varusteet: Ota mukaan kannettava tietokone

Paikka: Liiton tsto, Pasilan puistotie 8.

Kouluttaja: Miesten maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Heikkinen

Aikataulu:
klo 10.00-13.00 Scouttaaminen kokonaisuutena, filmaaminen, filmin purku, tilastot, vastustajan pelitavan tutkiminen ja sen siirtäminen valmistautumiseen.
klo 13.00-14.00 tauko
klo 13.10-14.00 Scouttauksen merkitys pelaajalle, pelaajan valmistautuminen.
klo 14.00-15.00 ottelutilanne / katsomovalmennus              
 

Ennakkotehtävä:
Kurssilaisia pyydetään varautumaan kertomaan lyhyesti miten scouttaus tällä hetkellä käytännössä tehdään joukkueessa ja miten se vaikuttaa valmistautumiseen ja otteluun. Lisäksi kurssilaisia pyydetään tutustumaan Hudl-ympäristöön saamansa kutsun ja ohjeiden perusteella.


Sitovat ilmoittautumiset  pe 15.11.2013 mennessä. Kurssille mahtuu 14 henkeä.

Kustannukset: Kurssille on jokaisella SAJL jäsenseuralla yksi ilmainen koulutuspaikka. Muutoin kurssi maksaa 80€ SAJL:n jäsenseuroissa toimiville henkilöille ja muille 120 €. Kurssimaksu sisältää materiaalit, opetuksen sekä kahvin. Sähköinen lasku lähetetään osallistujan sähköpostiin.

Jokaisesta peruutuksesta veloitetaan 20 euron käsittelykulun. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kurssin hinnasta.Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti käy). Ilman ilmoitusta kurssille poisjääneiltä peritään koko kurssin hinta. Sairaustapauksissa palautamme kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €. Kurssi voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. SAJL pidättää oikeuden muutoksiin.