Butchersin ja OP Pohjolan Jefukoulu

24.3.2014
Porvoo Butchers järjestää 6-8-vuotiaille lapsille ilman varusteita tapahtuvaa amerikkalaisen jalkapallon harjoittelua kerran viikossa. Jefukoulu starttaa huhtikuussa.

Porvoon Butchers järjestää tulevan kevään ja kesän aikana Jefu-koulun 6-8 –vuotiaille lapsille. Jefukoulu alkaa 16.4. ja jatkuu elokuun loppuun asti.  Jefukoulun ideana on tarjota 2006-2007 syntyneille lapsille mahdollisuus ohjattuun liikuntaan – ja samalla tutustua amerikkalaiseen jalkapalloon kevyiden, ilman varusteita tapahtuvien harjoitteiden kautta.

Tavoitteena on opettaa lapsille pallon hallintaa, liikkumista ja pelikäsityksen hahmottamista käyttämällä yksilöharjoitteiden lisäksi myös jefun viitepelejä (seinäpallo, lippupallo). Esikuvana käytämme kiekkokoulukonseptia.

Harjoituksia järjestetään kerran viikossa aikavälillä 18.4. – 27.8.2014. Jefu-koulun vetäjänä toimii Butchers-junioreiden koulutettu valmentaja Pilvi Ryynänen yhdessä edustuksen pelaajien ja vanhempien junioreiden kanssa.

Kaikille Jefukoulun osallistujat saavat oman jefu-pallon ja T-paidan, jonka rintaan on painettu Butchers-logon lisäksi ’OP Pohjola-Jefukoulu’ –teksti. Kaikki osallitujat ovat vakuutettuja.

Tiedustelut:

Pilvi Ryynänen
Porvoon Butchers
Jefukoulun vastuuvalmentaja
pilviryynanen(at)hotmail.com
0505947662