Suomen valmentajat kouluttaa

18.9.2014


La 8.11. Helsingissä ja 9.11. Tampereella Bill Knowles (mm. Peyton Manningin traineri) kouluttaa teemoista vammoja ennaltaehkäisevään harjoittelu sekä vamman syntymisen (nilkka/polvi) jälkeinen harjoittelu.

Syksyn Valmentajaklinikka Special 2014

Syksyn Valmentajaklinikka Special teema on jatkoa Vammat Veks-kampanjalle. Klinikassa on kaksi teemaa, joissa keskitytään vammoja ennaltaehkäisevään harjoitteluun sekä vamman syntymisen (nilkka/polvi) jälkeiseen harjoitteluun.  Kouluttaja Bill Knowlesin "reconditioning"-toimintamallissa vamman jälkeisessä kuntoutusprosessissa huomioidaan myös suorituskyvyn osa-alueiden harjoittelu.
Näin varmistetaan, että urheilija on mahdollisimman hyvässä kunnossa palatessaan takaisin normaaliin harjoitteluun.

Urheilijan vamman jälkeinen kuntoutus, on optimitilanteessa hyvää yhteistyötä lääkärin, fysioterapeutin, fysiikkavalmentajan ja lajivalmentajan välillä. Valitettavan usein urheilija jää vamman alkuvaiheen kuntoutuksen jälkeen yksin, kun hänellä ei ole riittävästi tukihenkilöitä ympärillä, jotka osaisivat arvioida milloin urheilija on valmis siirtymään täysitehoiseen harjoitteluun.

Alusta loppuun asti hyvin hoidettu kuntoutusprosessi varmistaa, että urheilija pääsee turvallisesti kiinni jälleen täysitehoiseen harjoitteluun ja pysyy varmemmin terveenä.

Kouluttajana Valmentajaklinikassa on amerikkalainen Bill Knowles, joka on kyseisen aihealueen asiantuntija. Bill työskentelee HP Sports nimisessä yrityksessä Philadelphiassa, joka on erikoistunut urheilijoiden kuntouttamiseen ja suorituskyvyn kehittämiseen.

Bill on tehnyt yhteistyötä monien maailmankuulujen urheilijoiden ja urheiluseurojen kanssa, mm. Tiger Woods (golf), Michael Owen (jalkapallo), Peyton Manning(amerikkalainen jalkapallo), Dara Torres (uinti),  Manchester UnitedChelsea, Manchester City,  Australian Institute of Sports ja US Ski Team.

Käy tutustumassa HP Sports:in toimintaan tästä linkistä http://www.hpsports.com/  ja lue lisää kouluttaja Bill Knowlesista alla olevasta tiedostosta! 

Amerikkalainen Bill Knowles on viimeistelykuntoutuksen asiantuntija. Hän on tämän syksyn Valmentajaklinikka Specialin kouluttaja.

Bill Knowlesin cv Kannattaa tutustua (3.9 MB)
Lue tästä lisää Bill Knowlesin kovan tason kokemuksesta maailman huippujoukkueiden ja huippu-urheilijoiden kanssa. Artikkeleita, luentovideoita jne...

Valmentajaklinikka Specialin ajankohta

Valmentajaklinikka Special järjestetään Helsingissä, Mäkelänrinteen urheilulukiossa lauantaina 8.11. ja sunnuntaina 9.11. Tampereella, Varalan urheiluopistolla.

Ilmoittautuminen on käynnistynyt Suomen Valmentajien nettisivuilla. Molempiin koulutuksiin otetaan mukaan rajoitettu määrä osallistujia (Helsinki 120  ja Tampere 100).

Urheilijan pitäminen terveenä tulee olla jokaisen valmentajan tavoitteena ja nyt sinulla on mahdollisuus saada tietoa aihealueen huippuosaajalta.

Hinnat: jäsenhinta 100€, ei jäsenen hinta 140€

Ilmoittaudu tästä linkistä.