Haku opiskelijamaajoukkueen valmennus- ja muihin tehtäviin käynnissä

21.1.2015 klo 16:00

Opiskelijamaajoukkueeseen haetaan henkilöstöä sekä osin kevään 2015 maaotteluun että kokonaisuudessaan 2016 mm-kisoihin.

 

Valmentaja- ja henkilöstöhaku opiskelijoiden maajoukkueeseen

Opiskelijoiden MM-kista pelataan seuraavan kerran 2016 Meksikossa touko-kesäkuussa. Kisojen tarkka ajankohta on vielä tätä kirjoittetaessa auki. Kisoihin tähtäävän joukkueen rakentaminen aloitetaan kevään 2015 aikana.

Opiskelijoiden maajoukkue kootaan myös keväälle 2015 otteluun Suomeen saapuvaa Iso-Britannian vastaavaa maajoukkuetta vastaan. Joukkue kootaan nopeasti ja valmistetaan la 4.4. pelattavaan ottelluun viikonlopun leirillä Pajulahdessa 7.-8.3. sekä viimesitelyharjoituksilla pe 3.4. Pelaajailmoittautuminen on myös käynnissä.

Tänän hakemussivun tarkoitus on kartoittaa suomalaisten lajivalmentajien kiinnostusta olla mukana jommassa kummassa yllä mainitussa projektissa.

Kevään 2015 ottelun puolustuksen koordinoi Kalle Karppinen ja hyökkäyksen Karin Titola yhdessä Tuomas Heikkisen kanssa. Tähän otteluun haetaan ensisjaisesti pelipaikkavalmentajia. Hyökkäyksen linjan valmennuksesta on jo päätetty.

MM-projektiin 2016 asetetaan koko staffin paikat hakuun, tavoitteena on löytää sitoutunut ja innostunut ryhmä joka pystyy rakentamaan opiskelijamaajoukkuetta kisoihin tähtäävänä projektina. Projektin käyntiin lähdöstä vastaa miesten maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Heikkinen. Haussa on siis valmentajiston lisäksi trainer-tehtävät ja joukkueenjohtajan tehtävä.

Hakulomakkeen löydät täältä