Kiinnostaako valmentaminen?

12.10.2015

Wolverines Juniorit Espoo etsii vapaaehtoisia lasten ja nuorten valmentajia.

Amerikkalaisen jalkapallon seura Wolverines Juniorit Espoo etsii vapaaehtoisia lasten ja nuorten valmentajia kaudelle 2016, erityisesti alle 15-vuotiaille tytöille ja pojille (sekajoukkueet).

Wolverines on Suomen suurin jenkkifutisyhteisö yli 300 jäsenen turvin. Espoon toiminnassa on tällä hetkellä noin sata jäsentä, ja nuorten pelaajien kasvupolku rakennettu yhdessä Helsinki Wolverinesin kanssa sekä aikuisten miesten että naisten joukkueisiin saakka. Wolverinesin nuoret ylsivät mitaleille kaikissa kilpailullisissa nuorten sarjoissa kaudella 2015. 

Wolverinesin urheilutoimintaa ohjaa, ja seuran valmennusta koordinoi kaudella 2016 Wolverinesin miesten päävalmentaja Robert Johnson. Johnson valmentaa myös Espoon Wolverinesin nuoria ja mentoroi nuorten valmentajia. Espoo Wolverinesin valmennuspäällikkönä jatkaa Opi Olavuo.

Etsimme nyt joukkoomme kokeneita ja uusia lasten tai nuorten amerikkalaisen jalkapallon valmentajia. Joukkueiden koko on 10-35 pelaajaa. Aiempi lajikokemus ei ole edellytys, sillä seura kouluttaa uusia valmentajia lajiin sekä omissa tilaisuuksissa että lajiliiton valmentajakoulutusohjelmassa.

Kokemusta omaaville valmentajille on tarjolla vaativampia päävalmentajan positioita, muille osaamisen perusteella pelipaikkakohtaisia tai harjoitusperusteisia tehtäviä. Kaikki lajin alle 13-vuotiaat nuoret pelaavat SAJL:n harjoitussarjoissa, joissa ei kilpailla paremmuudesta.

Lasten kanssa toimimisessa edellytämme urheilullista elämänkatsomusta, kykyä empaattiseen harjoituksen ohjaamiseen ja sitoutumista lapsiin sekä koko kauden kestävään toimintaan. Kausi käynnistyy 17.10.2015 ja päättyy 30.9.2016. Myös kaikenikäiset pelaajat ovat tervetulleita!

Lisätietoja ja yhteydenotot, mieluiten ennen 30.10.2015:

Wolverines Juniorit Espoo
valmennuspäällikkö Opi Olavuo, opolavuo@gmail.com, 0400 341182 tai
puheenjohtaja Alexandra Naumanen, alexandra.naumanen@gmail.com, 0500 480161