Miesten Boot Campille pelaajia aloittelijoista Vaahteraliigan All Starsiin

16.11.2015

Pajulahden leirille joulukuun 12.-13. on ilmoittautunut aloittelijoita, harrastelijoita ja miesten maajoukkueen ovia kolkuttelevia. Ilmoittautuminen jatkuu edelleen.

Joulukuussa järjestettävän Boot Campin osallistujajoukko on muotoutumassa toivotunlaiseksi. Mukana on ensimmäistä kauttaan harrastavia ja vuosikausia Vaahteraliigassa pelanneita. Leirillä hiotaan lajin perustaitoja sekä yleisesti että pelipaikoittain.

Erityisesti puolustuksen linjassa saadaan pelipaikkaharjoituksiin  kova taso. Osallistujista esimerkiksi Crocodilesin viime kauden liigakomeetta Filip Zakoc ja Lohja Lionsin väkivahva tulokas Jari-Antti Jääskeläinen ovat molemmat mahdollisia tulevaisuuden miesten maajoukkueen pelaajia.

 

Ilmoittautuminen pidetään auki läpi marraskuun. Leirillä on hyvin tilaa, ja sen toteutuminen on jo selvää.

Lisätietoja tarvittaessa tuomas.heikkinen@sajl.fi

Linkki ilmoittautumiseen tässä:

https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/sajl/event.php?id=4691

 

Alla leirin sisällöt ja aikataulut pääpiirteissään, Pajulahteen voi halutessaan majoittua jo perjantai-iltana 45 e lisämaksulla. Itse leirin hinta on 145 euroa.

 

Leiri on tarkoitettu kenelle tahansa 17 vuotta täyttäneelle miespuoliselle lajin harrastajalle joka haluaa kehittää tai ylläpitää lajin perustaitojaan hyvissä harjoitusolosuhteissa viikonlopun ajan. Aiemman pelikokemuksen määrällä ei ole suurimmassa osassa harjoituksista väliä, osittaista jakoa ryhmiin kokemuksen perusteella tehdään tarpeen mukaan.

Boot Campilla harjoitellaan lajin peruselementtejä blokkaamista ja taklaamista.  Taklaamisen harjoittelussa käytetään sekä USA Footballin Heads Up-elementtejä että Seahawk tackling-harjoitteita. Blokkaamisen perusteissa käytetään Heads Up-menetelmää.  Tavoitteena on, että jokaine leirille osallistunut osaa ja ymmärtää nuo lajin perustaidot paremmin lähtiessään kuin tullessaan.

Pelipaikkakohtaisissa harjoitteissa keskitytään perustekniikkaan. Lähtöasentoon, ensimmäisiin askeliin ja kunkin pelipaikan perusliikemuotoihin ja -tekniikoihin sekä pallollisiin perusharjoitteisiin.

Leirille kootaan ’leiripelikirja’, jonka edellyttämiä taitoja treenataan tavoitteena saada viimeisiin harjoituksiin pelinomaisia osuuksia. Osa leirin harjoituksista tehdään kevennetyissä varusteissa, osa täysin varustein.

Luokkahuoneosuuksissa keskitytään lajin perustaitojen avaamiseen sekä yleieseti että pelipaikoittain ja tutustutaan myös jenkkifutarin fyysisen harjoittelun perusteisiin.

Leirin valmentajat ovat kokeneita lajin asiantuntijoita. Ryhmässä ovat miesten maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Heikkisen lisäksi mm. Helsinki Wolverinesin päävalmentaja ja miesten maajoukkueen hyökkäyskoordinaattori Robert Johnson, miesten maajoukkueen pitkäaikainen  hyökkäyskoordinaattori  , QB-akatemian perustaja ja Turku Trojansin OC Kim Wikström, miesten maajoukkueen LB-valmentaja ja pitkän linjan hyökkäys- ja puolustuskoordinaattori Kari Titola, fysiikkavalmennuksen ammattilainen Jesse Talikka, miesten maajoukkueen erikoisjoukkuevalmentaja ja pitkän linjan seuravalmentaja Andy Bezaire  ja miesten maajoukkueen OL-valmentaja Ville  Tarvainen.  Lisää valmentajia varmistuu marras- ja joulukuun aikana.

 

 

Aikataulu:

La 12.12.

Ilmoittautuminen klo 9:00

Luokat 9:15

Lounas 10:30

Treeni 12:30-14:30

Treeni 2 16:00-18:00

Päivällinen klo 18

Luokat illalla

 

Su 13.12.

Aamiainen + luokat klo 8 -

Treeni 3 10:00-12:00

Lounas + luokat 12:30 -

Treeni 4 15:00 – 17:00

 

Leiri päättyy su 13.12. klo 17.