7-12 vuotias poika tai tyttö, haluatko aloittaa vauhdikkaan harrastuksen?

9.11.2015Helsinki Roosters etsii uusia pelaajia ja apuvalmentajia nuorimpiin juniorijoukkueisiinsa

Suomen menestynein amerikkalaisen jalkapallon seura Helsinki Roosters tarjoaa hyvät harjoitteluolosuhteet, laadukkaan valmennuksen, loistavat kaverit sekä tavoitteellisen ja monipuolisen harrastuksen.

Amerikkalainen jalkapallo soveltuu hyvin harrastukseksi jokaiselle nuorelle. Jokaiselle varmasti löytyy paikka joukkueista. Seuran junioritoiminnassa tärkeintä on harjoitteluun sitoutuminen sekä positiivinen asenne. Myös toisen lajin harrastajat ovat tervetulleita!

Talvikaudella lokakuusta maaliskuuhun treenaus koostuu lajiharjoitusten lisäksi mm. paini-, lihaskunto- ja juoksuharjoituksista. Tavoitteena on mahdollisimman monipuolinen harjoittelu, jossa kehittyvät niin laji- kuin fyysiset taidot.

Jos innostus heräsi, sovi lajikokeilusta Helsinki Roostersissa. Alkuun tarvitset mukaan vain lenkkarit ja verkkarit. 

Roostersin U9, U11 ja U13-joukkueet etsivät myös apuvalmentajia joukkueisiinsa toiminnan laajentuessa. Aiempaa valmentajakokemusta et välttämättä tarvitse, mutta lajin tuntemus on hyväksi. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtäviin sekä mahdollisuuden osallistua liiton tarjoamiin valmentajakoulutuksiin.

Kokeiluharjoituksiin voit ilmoittautua suoraan joukkueiden yhteyshenkilöille ja saat heiltä myös lisätietoa toiminnasta:

- 2005-2008-syntyneet: Toni Vahla, toni.vahla (at) gmail.com tai 044-2364354

- 2003-2004-syntyneet: Jussi Pöyry, jampoyry (at) gmail.com tai 050-3407722

Lisätietoa Helsinki Roostersista löydät www.helsinkiroosters.com tai www.facebook.com/HelsinkiRoosters1979.

Tervetuloa mukaan Roostersin toimintaan!