2-tason Speed -kurssi

15.1.2016La 23.1.2016 Helsingin Kisahallissa keskitytään jenkkifutarin tehokkaaseen lajinomaisen liikkumiseen luentojen ja käytännön harjoitteiden avulla. Kurssille mahtuu vielä. 

2G SPEED ll-tason kurssi
LA 23.1. 2016  Helsingin Kisahalli

Koulutuksessa keskitytään jenkkifutarin tehokkaaseen lajinomaisen liikkumiseen luentojen ja käytännön harjoitteiden avulla. 

Aika: la 23. tammikuuta 2016  

Paikka: Kisahalli, Helsinki

Kustannukset: 2-tason kurssille on jokaisella SAJL jäsenseuralla yksi ilmainen koulutuspaikka. Muutoin kurssi maksaa 90€ SAJL:n jäsenseuroissa toimiville henkilöille ja muille 120 €. Kurssimaksu sisältää materiaalit, opetuksen sekä lounaan ja päivällisen. Sähköinen lasku lähetetään osallistujan sähköpostiin.

Kohderyhmä: Kurssilla on 20 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä huomioiden 1-tason suorittaneet ensisijaisesti.

Kouluttaja: Olli Jussila, Henri Jussilan (UNLV) nopeusvalmentaja, Roostersin monivuotinen fysiikkavalmentaja

Tavoitteena Tavoitteena on saada valmentajat oivaltamaan oikean liikemallin perusteet ja sen ylläpitämisen tärkeyden, liikemallin tunnistamisen sekä asiat, jotka mahdollistavat liikemallin toteuttamisen ja ylläpitämisen kentällä.
Luennon ja demostraatioiden sisältönä ovat kehon biomekaniikka ja liikemallin perusteet, juoksutekniikka, lähtönopeuden kehittäminen (paikalta ja liikkeestä), liikemallin ylläpito, suunnanmuutokset (5 eri tyyppiä) sekä hyppyharjoitteiden perusteet.

Varustus: Omat muistiinpanovälineet ja verryttelyasu juoksukenkineen kuuluu varustukseen.

Ohjelma:

Töölön Kisahalli Kokoushuone A (vahtimestarien kopilta portaat oikealle 2.krs)

la 23.01.2016
klo 11-13 Luento I liikemallin perusteet, juoksutekniikka ja lähtönopeuden kehittäminen (paikalta ja liikkeestä)
klo 13-14 Demo I: aktivoivat toiminnallisen warm-up harjoitteet, liikemallin perusteet, juoksutekniikka ja lähtönopeusharjoitteet
klo 14-15 Luento II liikemallin ylläpito, suunnanmuutokset (5 eri tyyppiä), kimmoisuus  ja hyppyharjoitteet  
klo 15-16 Demo II: liikemallin ylläpidon, suunnanmuutokset, kimmoisuus-  ja hyppyharjoitteet

Ilmoittautumiset   ke 20.1.2016 mennessä. 

Jokaisesta peruutuksesta veloitetaan 20 euron käsittelykulun. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kurssin hinnasta.Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti käy). Ilman ilmoitusta kurssille poisjääneiltä peritään koko kurssin hinta. Sairaustapauksissa palautamme kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €. Kurssi voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. SAJL pidättää oikeuden muutoksiin.

Tiedustelut: Heikki Halttunen(at)sajl.fi