ECG uudistanut ilmettään - pelaajahaku käynnissä

15.1.2016
Helsinki East City Giants on uudistanut ilmettään muun muassa kahdella uudella seuran logolla

 

ECG tulee ensi kaudella näkymään kentillä uuden kypärälogon kanssa. ECG on lanseerannut myös uuden Jättiläis-logon, joka pohjautuu Skandinaavisiin myytteihin (http://www.ecg.fi/uutiset/jattilaisten-tarina/) ja tätä logoa on mahdollista nähdä ECG:n pelien aikaan katsomoissa t-paidoissa.  

ECG:n edustusjoukkueella on kova tavoite tulevalle kaudelle ja se on voittaa Rautamalja. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ja tulevaisuuden kannalta pitkän tähtäimen tavoitteen saavuttamiseksi on ECG:ssä vahva pelaajahaku käynnissä.
ECG hakee edustusjoukkueeseen, mutta etenkin myös juniorijoukkueisiin, pelaajia.

U-15 ikäluokassa on tarkoitus osallistua vuonna 2016 sarjaan yhdistelmäjoukkueella SM -sarjassa pelaavan 69ersin kanssa, joten tähän joukkueeseen haetaan jatkuvasti uusia henkilöitä lajin pariin. Tarkoituksena on saada mahdollisimman pian omat juniorijoukkueet U15 - U19 sarjoihin, jotta kehityksemme jatkuu ja saamme edustusjoukkueeseen nuoria kykyjä.
Myös U-13, U-11 ja U-9 ikäluokat vastaanottavat jatkuvasti uusia pelaajia joukkueisiin.

Joukkueenjohtaja Henri Kurki kommentoi seuran tilannetta seuraavasti:
”Ajattelen, että olemme seurana tietynlaisen murroksen edessä. Seuran ja joukkueiden kunnianhimot ovat korkealla ja usko tulevaan on kova. 2010 vuoden uudelleen organisoitumisen jälkeen meillä on ollut ylämäkiä ja alamäkiä. Nyt on keskittyminen ollut vahvan perustan rakenteiseen ja tähän tarvitaan uusia jäseniä ja uutta itä-Helsinkiläistä periksiantamattomuutta.”