Nuorimpien junioreiden kausi alkaa lauantaina

20.4.2016Wolverinesin U9-, U11- ja U13 -turnaus kerää lähes 200 pelaajaa Brahen kentälle.

Lauantaina käynnistyy nuorimpien jenkkifutisjunioreiden pelikausi, kun Wolverinesin järjestämässä junioriturnauksessa talviharjoittelun tuloksia pääsevät testaamaan U9-, U11- ja U13 -ikäluokat.

Olosuhteet ovat Wolverinesin tiedotteen mukaan huippuluokkaa ja Brahen kentällä - keskelle Helsinkiä - pelattavaan turnaukseen onkin tulossa junioreita useamman joukkueen verran.

– Kenttä on iso ja soveltuu hyvin poikittaispelien pelaamiseen. U9, U11 –ikäisissä kaudelle 2016 on ilmoittautunut joukkueita kymmenestä seurasta, kun U13-ikäisissä on 17 joukkuetta ja kaksi lohkoa. Wolverinesista joukkueita on viisi, Wolverinesin tiedotteessa kerrotaan.

Wolverinesin Espoon ja Helsingin joukkueiden lisäksi turnaukseen ottavat osaa Helsinki Roosters, Hyvinkää Falcons, Hämeenlinna Huskies, Jyväskylä Jaguaarit, Kuopio Steelers, Porvoo Butchers, Sipoo Bulldogs, Oulu Northern Lights, Anders Trojans Turku ja Vantaan TAFT.

Wolverinesin puheejohtaja Isto Laalo odottaa jo innoissaan lauantaita:

Tervetuloa pelaajat nauttimaan pelaamisesta ja kevään ensimmäisten ulkopelien hienosta tunnelmasta. Jefu ja kesä, voiko parempaa olla!

Kello 9.00 alkava turnaus päättyy iltapäivällä. Wolverinesin kioskissa on myynnissä makkaraa, virvokkeita, vohveleita ja muita leivonnaisia sekä arpoja.

 

Katso myös:

Wolverinesin uutinen junioriturnauksesta

Tapahtuman Facebook-sivu