Kahden ottelun pelikielto U15-sarjassa

4.6.2016

SAJL:n kurinpitosääntöjen mukainen Kurinpitopäätös nro 11 - 2016 31.05.2016

Kurinpitäjä on käsitellyt Junioreiden U15 ottelussa Vantaan TAFT - Seinäjoki Crocodiles 28.5.2016, annetun rangaistuksen (Henkilökohtainenvirhe kypärän käyttäminen) ja siitä seuranneen pelaajan Vantaa TAFT #60  sulkemisen ottelusta.

Päätös:

Kurinpitäjä pitää ottelun erotuomariryhmän antaman rangaistuksen oikeutettuna. Kurinpitäjänä näemme aihetta jatkorangaistuksiin niin, että pelaaja on pelaajakiellossa seuraavat 2 ottelua.

Pelaaja ei saa osallistua seuraaviin otteluihin: 7.6.2016 Vantaan TAFT - Helsinki Wolverines 2.7.2016 Hämeenlinna Huskies - Vantaan TAFT

Ratkaisua tehdessä huomioitiin päätuomarin raportti ottelusta sekä joukkueen Vantaan TAFT toimittama vastine. Päätöstä tehdessä huomioitiin myös se että sama pelaaja on jo aikaisemmin kauden aikana suljettu ottelusta saman syyn seurauksena.

Kurinpitäjän päätöksestä rangaistulla on oikeus valittaa liiton Kurinpitomääräysten 8§ mukaisesti Kurinpitovaliokuntaan.

Kurinpitovaliokunnan päätöksestä rangaistulla on oikeus valittaa liiton Kurinpitomääräysten 8§ mukaisesti urheilun oikeusturvalautakuntaan sen säännöissä mainituin edellytyksin.

Marko Immonen Sarjan U15 kurinpitäjä