Perinteinen tekniikkaleiri naisille 14.-15.1.2017

13.11.2016

Imoittautuminen alkaa maanantaina 14.11. klo 9.00

Huippusuosittu Tekniikkaleiri järjestetään tänä vuonna liikuntakeskus Pajulahdessa. Leiri tulee sisältämään neljät lajitreenit tekonurmihallissa, sekä luokkahuoneita. Ohjelma alkaa lauantaina n. klo 8.30, ja päättyy sunnuntaina klo 17.00. Leiri on tarkoitettu sekä uusille että jo aiemmin lajia harrastaneille naispelaajille, jotka ovat jo pelanneet tai tulevat pelaamaan naisten sarjoissa (suositusikäraja 16v).

Leirin hinta on 150e (sisältää yöpymisen la-su, lounaan, päivällisen ja iltapalan lauantaina, sekä aamiaisen ja lounaan sunnuntaina). Ei yöpyville hinta on 100e. Myös valmentajat ovat tervetulleita seuraamaan leiriä hintaan 100e. Pajulahteen on mahdollista saapua jo perjantaina, lisähinta pe-la yöltä 50e (sisältää aamiaisen).

Osallistujat tullaan jälleen jakamaan kahteen ryhmään pelikokemuksen mukaan. Tänä vuonna jako tullaan tekemään ensimmäisten treenien jälkeen, mutta lomakkeella kysytään pelikokemusta jo alustavasti. Merkitse lomakkeelle myös pelipaikkatoive tämän hetkisen tiedon mukaan, ryhmät pyritään muodostamaan toiveiden mukaan. Pelipaikkaa voi tarvittaessa muuttaa myöhemmin.

Leirillä tarjotaan pelipaikkakohtaista valmennusta pienryhmissä osaavien ja ammattitaitoisten valmentajien johdolla. Lajiharjoituksissa keskitytään pelipaikkakohtaisiin tekniikoihin, mutta etenkin kokeneempien pelaajien ryhmässä siirrytään mahdollisuuksien mukaan pelinomaisiin harjoituksiin. Leirin ohjelman suunnittelusta sekä valmentajarekrystä vastaa naisten maajoukkueen päävalmentaja Mika Eloranta.

Varusteiksi mukaan tarvitset harttarit, kypärän ja hammassuojat sekä treenaamiseen sopivan vaatetuksen, oman juomapullon, tarvittavat lisäsuojat (polvi- ja reisisuojat) ja hanskat ovat suositeltavia. Liitolta voi edelleen vuokrata varusteita mikäli ei ole vielä ehtinyt hankkia omia (HUOM! Vain pieniä kokoja).

Huomaathan että leirin osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisaika päättyy 5.1.2017. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairastapauksissa leirimaksu palautetaan lääkärintodistuksella. Peruutuksissa ja muissa muutoksissa olethan yhteydessä leirin koordinaattoriin!

Varmistuneet valmentajat
OL: Mika Eloranta (kokeneet), Jussi Honkonen (rookie)
RB: Mikko Rissanen (kokeneet),  vahvistuu myöhemmin (rookie)
WR: Petteri Salovalta (kokeneet), Jarkko Hiitola (rookie)
QB: Teemu Kuusisto (kokeneet), Toni Uusitalo (rookie)
DL: Hiski Kuusela (kokeneet), vahvistuu myöhemmin (rookie)
LB: Samu Juppo (kokeneet ), Teemu Majander (rookie)
DB: Ville Roitto (kokeneet), Pekka Lamminsalo (rookie)

Valmentajaryhmää täydennetään tarvittaessa mikäli jossain pelipaikkaryhmässä on enemmän osallistujia kuin ennakoitu.

 

Ilmoittautuminen alla olevalla linkillä 14.11. klo 9.00 alkaen
https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/sajl/event.php?id=5770


Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla lisätietoja ja tarkempi ohjelma ennen leiriä.

Kysyttävää? Leirin koordinaattori: Köpi Voutilainen 044-5852 851, kopi.voutilainen@luja.fi.

Parhaiten tavoittaa sähköpostilla.

Leiriasioita myös facebook-ryhmässä Naisten Tekniikkaleiri 2017.