SAJL:n hallitus ja toimisto toivottavat hyvää joulua!

22.12.2016


Toimisto suljettu 26.12.–30.12.2016 ja 5.1.–6.1.2017

Takana on hieno jenkkifutisvuosi 2016. Pintaan nousevia muistoja kelpaa joulurauhan aikaan muistella.

Harrastajamäärissä amerikkalainen jalkapallo saavutti jälleen uuden ennätyksen, Suomen nuoret valloittivat Pohjoismaiden mestaruuden ja myös naisten U19-maajoukkueen ja poikien maajoukkueen toiminta on vireää, naisten ja miesten maajoukkueet voittivat kumpikin vuotuisissa maaotteluissaan Ruotsin, vuoden lopulla nuoret suomalaiset Blue Lions -joukkueissaan osallistuivat ensimmäistä kertaa Pop Warner Super Bowlin, ja kumpikin joukkue myös pääsi heti voittojen makuun.

Tämän lisäksi pelattiin satoja hienoja otteluita, pidettiin tuhansittain laadukkaita harjoituksia. Valtava kiitos kuuluu vapaaehtoisille seura-aktiiveille, laji-ihmisille, jotka pyytettömästi tekevät työtä muiden harrastajien ja lajin eteen, olipa rooli sitten pelaaja, valmentaja, huoltaja, toimi- tai luottamushenkilö, tuomari tai rakkaasta lajista nauttiva penkkiurheilija.

Vuosi 2017 tuo mukanaan jälleen ennätysmäärän jenkkifutista. Naisten maajoukkue valmistautuu MM-kisoihin, nuorten ja poikien maajoukkueilla on edessään arvokisat, Vaahteraliigasta tuotetaan ennätysmäärä TV-lähetyksiä ja jo helmikuussa Suomeen saadaan tusinan verran NFL-pelaajia.

Nyt on kuitenkin hetki rauhoittua ja hiljentyä joulun viettoon. SAJL:n toimisto on joulun aikaan suljettu 26.12–30.12.2016 ja 5.–06.01.2017.

SAJL:n hallitus ja toimiston väki haluavat toivottaa kaikille hyvää joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2017!