ECG hakee pelaajia II-joukkueeseen

19.1.2017


Itähelsinkiläiset jättiläiset osallistuvat toisella joukkueellaan IV-divisioonaan

East City Giants on päättänyt perustaa II-joukkueen, joka tulee pelaamaan ensi kesänä amerikkalaisen jalkapallon IV-divisioonassa, jota pelataan 7 vs 7 -säännöin turnausmuotoisesti.

Giantsin II-joukkue harjoittelee tällä hetkellä yhdessä I-divisioonassa pelaavan ykkösjoukkueen kanssa. Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin Talin jalkapallohallissa sekä HJK:n kuplahallissa Pajamäessä.

ECG:n uutisessa avataan hieman tulevan joukkueen kokoonpanoa, joka sisältää monia pitkän linjan jenkkifutareita:

– Joukkue koostuu tällä hetkellä vanhoista ECG:n ja Helsinki 69ersin pelaajista. Mm. Henri Kurki, Jarkko Nieminen, Jukka Finni, Mikko Salo, Jari Mellin, Mika Jaakonaho sekä Jari Sairanen ovat jo ilmoittautuneet mukaan joukkueeseen, uutinen kertoo. – Joukkue ottaa vastaan uusi pelaajia. Mukaan sopii tulla lajille aivan uudet pelaajat tai kokeneemmat pelaajat, jotka haluavat vielä pelata, mutta eivät enää niin kilpailullisella tasolla.

– Joukkue sopii myös erinomaiseksi jatkoksi korkeakoulupelaajille, jotka haluavat oman sarjansa jälkeen vielä pelata, mutta ajallisesti tai muuten tämä sarjataso olisi sopivampi.

 

Lisätietoa:

Henri Kurki, ECG:n joukkueenjohtaja
henri.kurki@ecg.fi
040 847 70 40