Hae mukaan Johtaa kuin nainen -koulutukseen!

2.8.2017

Nyt etsitään tulevaisuuden urheilujohtajia! Suomen Olympiakomitea järjestää koulutuksen liikunnan ja urheilun johtotehtävistä kiinnostuneille naisille.

Koulutukseen valitaan 20 urheilun luottamustehtävissä paikallisella, alueellisella tai valtakunnallisella tasolla toimivaa naista. Tavoitteena on kannustaa lisää naisia hakeutumaan johtotehtäviin ja lisätä johtamisosaamista liikunnassa ja urheilussa. Koulutusohjelma on n. vuoden mittainen ja koostuu 4-5 lähijaksosta (viikonloppuisin). Osallistujat saavat työkaluja johtamiseen ja itsensä kehittämiseen asiantuntijoiden, roolimallien ja mentoreiden opastamina. Teemoja koulutuksessa ovat mm. liikunnan ja urheilun toimintaympäristö, itsensä johtaminen, vuorovaikutus ja esiintyminen, kriisitilanteiden hallinta, strateginen johtaminen ja verkostoituminen. Koulutuksessa annettavat välitehtävät ja mentoritapaamiset kiinnittävät lähijaksojen teemat jokaisen osallistujan omaan toimintaympäristöön.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakulomake täällä. Haku päättyy 14.8.2017.

Koulutus on osa opetus- ja kulttuuriministeriön, Olympiakomitean ja Paralympiakomitean Suomi 100 -juhlavuoden haastekampanjaa sukupuolten tasa-arvon lisäämiseksi liikunnassa ja urheilussa.

Lisätietoja:

Sari Kuosmanen, projektipäällikkö
sari.kuosmanen@olympiakomitea.fi
puh: 040 1581324