Valmentaa kuin nainen -tapahtuma

11.10.2017


Ke 1.11.2017 järjestetään avoin maksuton tapaaminen palloilulajien naispelaajille, valmentajille tai valmennuksesta kiinnostuneille.

Oletko kiinnostunut valmentamisesta?

Toimitko jo valmentajana?

Tule Valmentaa kuin nainen -tapaamiseen!

Ke 1.11.2017 klo 17.30-21.00 Kulttuuritehdas Korjaamo /Vintti-tila, Töölönkatu 51 (käynti sisäpihan kautta oikean puoleiseen rakennukseen. 2 krs.), 00250 Helsinki

Valmentaa kuin nainen -hanke järjestää avoimen maksuttoman tapaamisen kaikille palloilulajien naispelaajille, valmentajille tai valmennuksesta muutoin kiinnostuneille. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös naisten valmennuksesta kiinnostuneet miehet. Erityisesti tähän tilaisuuteen haluaisimme koota jo aiemmin hankkeen toimiin osallistuneita, mutta myös uudet tulijat ovat tervetulleita.

Tule kuulemaan huippuesiintyjiä, keskustelemaan ja verkostoitumaan! Mielenkiintoisten esitysten ja hyvän seuran lisäksi tarjolla pientä purtavaa.

Ohjelma:

17.30 - 18.00 Saapuminen

18.00 Tervetuliaismalja ja hankkeen tervehdys
Paikalla olevat hankevastaavat

18.15 - 18.30 Mitä tehty? Mitä saavutettu?
Sari Tuunainen, Suomen Valmentajat

18.30 - 19.15   Valmentajatarina
Heli Harjanne, Helsinki Roostersin päävalmentaja Naisten Vaahteraliiga

19.15 - 20.00   My Story as a Coach
Anna Signeul, naisten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja

20.00 - 21.00   Ruokailua ja verkostoitumista

Ilmoittautuminen 30.10.2017 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot: Sari Tuunainen sari.tuunainen@suomenvalmentajat.fi

Naisten Vaahteraliigassa Helsinki Roostersissa tulevalla kaudella päävalmentajana toimiva Heli Harjanne kertoo tarinansa, johon kuuluu mm. uintia ja amerikkalaista jalkapalloa niin urheilijana kuin valmentajanakin. Tällä hetkellä Harjanne on heittäytynyt valmentajayrittäjyyteen Coach Hoo -nimen alle ja ottanut sitä varten virkavapaan poliisin työstään. Roostersin päävalmentajaroolin lisäksi hän toimii myös U19-tyttöjen maajoukkueessa puolustuksen koordinaattorina. Hän on lajissaan ensimmäisenä naisena suorittanut korkeimman tarjolla olevan valmentajakoulutuksen eli III-tason. Harjanteen matka on vaatinut rohkeutta, jota hän haluaa ammentaa myös muille.

Ruotsalainen Anna Signeul aloitti Helmareiden eli naisten jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan tehtävät Suomessa elokuussa. Pesti alkoi pian Hollannissa pelattujen naisten EM-kilpailujen jälkeen, joissa Signeul oli Skotlannin päävalmentajana. Vuonna 2005 alkaneen päävalmentajakautensa aikana Signeul vei skotlantilaista naisjalkapalloa paljon eteenpäin ja johti maan historiansa ensimmäistä kertaa EM-kilpailuihin. Valmentajan polullaan vielä aiemmin hän toimi noin kahdeksan vuoden ajan menestyksekkäästi Ruotsin tyttömaajoukkueiden valmentajana. Nyt uusi haaste on alkanut, kun Signeul pyrkii johdattamaan Helmarit takaisin arvokilpailuihin.

Ilmoittautumiset