Volt atletics SAJL pelaajille

4.11.2017 klo 07:00
Jos omalla seurallasi ei ole Volt Athletics -ohjelmaa käytössä, voit saada sen Liiton kautta. Ilmoittautumista jatkettu 15.11.2017 asti.

SAJL urheilijoilla on mahdollisuus tehostaa fyysistä harjoitteluaan Volt Athletics -ohjelman avulla.  

Clemsonin, USC:n, Michiganin, Nebraskan ja Washingtonin yliopistojen freshman football -pelaajat sekä USA:n maajoukkueen pelaajat käyttävät Volt Athletics -ohjelmaa harjoittelussaan.

Volt Ahtleticsin tarjoamat yksityiskohtaiset ja helposti sovelluksen kautta ohjelmat, valmennus- ja harjoiteohjeet sekä harjoittelun seuranta auttavat erityisesti itsenäisen harjoittelun osa-aluetta.  Ohjelma tuo urheilijoille systemaattisen menetelmän kehittyä ja pitää kehon toiminnallisuus hyvällä tasolla läpi harjoitus- ja kilpailukauden.

Volt Athletics -ohjelmaan kirjaudutaan omilla tunnuksilla puhelimella/tietokoneella netin kautta osoitteessa:
https://app.voltathletics.com

Ohjelmassa on kolme eri voimatasoa ja neljälle eri pelipaikoille soveltuvat ohjelmat.  Volt määrittelee painot, toistot, palautumisajat sekä vaihtelee liikkeitä ja sarjoja. Jokainen treeni on erilainen. Volt toimii kuin henkilökohtainen traineri.

1. Tutustu Volt Atletics -ohjelmaan

2. Maksa ohjelman käyttömaksu 50 euroa/vuosi mahdollisimmman nopeasti viimeistään ti 31.10.2017  Treenivuosi kestää marraskuulle 2018. Oma fysiikkavalmentajasi pääsee mukaan käyttämään Voltia kanssasi ilmaiseksi.

Linkki maksua ja ilmoittautumista varten

Huom. sinun ei ole pakko lunastaa Volt-ohjelmaa käyttöösi, sen käyttö on vapaaehtoista. Tarkista myös jos omalla seurallasi on käytössä Volt Atletics. Jos seuranne haluaa oman Volt Athletics -tilin, ota yhteys koulutuspäällikköön, niin saat tiedot miten edetä asiassa.


Tiedustelut:
Heikki Halttunen
koulutuspäällikkö
sähköposti:heikki.halttunen(at)sajl.fi
gsm: +358(0)40-569 6644