Nordic Girls Camp Tukholmassa

17.1.2018

Ensimmäinen Nordic Girls Camp on Tukholmassa 9.-11.3.2018.
Ensimmäinen Nordic Girls Camp on Tukholmassa 9.-11.3.2018.

Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan amerikkalaisen jalkapallon lajiliitot ovat sopineet yhteispohjoismaisesta tyttöjen leirityksestä. Ensimmäinen leiri järjestetään maaliskuussa Tukholmassa. Ilmoittautuminen on avattu.

Pohjoismaiset amerikkalaisen jalkapallon lajiliitot ovat sopineet yhteispohjoismaisesta tyttöjen leiritysprojektista, jonka tavoitteena on lajin tunnettuuden kasvattaminen tyttöjen keskuudessa, kansallisten sarjojen käynnistäminen sekä PM-tason kilpailutoiminta.

Ensimmäinen leiri järjestetään Tukholmassa 9.-11.3.2018. Suomesta on kutsuttu mukaan kaikki 12-20 -vuotiaat tytöt, kokeneet ja uudet lajin harrastajat. Kutsu on liitteenä sekä Nordic Girls Campin Facebook -ryhmässä, ja sitä saa jakaa edelleen.

Suomen liitosta leirin vetovastuussa on Alexandra Naumanen ja leiriin osallistuu myös valmentajana tyttöjen sarjapäällikkö Jarkko Hiitola. Suomen ryhmä matkustaa yhdessä lentäen. Leirin hinta on n. 200€, jonka lisäksi tulevat matkan kustannukset.

Ilmoittautumisia vastaanotetaan kutsun ohjeiden mukaan. Paikkoja on rajoitetusti, joten osallistumisinfo on hyvä tehdä pian!

Liitteet