Kiinnostaako vaihtovuosi Pohjois-Amerikassa?

18.1.2018


Universal Players tarjoaa mahdollisuuden tavata Pohjois-Amerikkalaisia kouluja ja heidän edustajia henkilökohtaisesti Helsingissä 27-28.1.

Ohjelmassa olevat nuoret ja heidän vanhempansa pääsevät tutustumaan kouluihin lauantaina 27.1.2018 Helsingissä. Sunnuntain tilaisuus puolestaan on suunnattu yläkoulu- ja lukioikäisille nuorille ja heidän vanhemmilleen, jotka vielä harkitsevat vaihto-oppilasvuoden mahdollisuutta tai joille vaihto-oppilasvuosi ei vielä tällä hetkellä ole ajankohtainen. Tilaisuuden ansiosta perheet pääsevät keskustelemaan kasvotusten useamman koulun edustajan kanssa ja näin perheillä on erinomainen mahdollisuus vertailla kouluja ja vaikuttaa siihen, mikä koulu olisi juuri heidän nuorelle sopiva vaihtoehto ottaen huomioon hänen akateemisuutensa, harrastuksensa ja muut mielenkiinnon kohteensa.

Ohjelma lauantaina 27.1.2018 klo 10-17 (Kutsuvierastilaisuus)

Henkilökohtaiset tapaamiset koulujen kanssa ohjelmassamme mukana oleville nuorille ja heidän perheilleen.

Ohjelma sunnuntaina 28.1.2018 klo 10-15 (Avoimet ovet)

Kaikki UP Globalin vaihtokokemuksesta kiinnostuneet nuoret ja vanhemmat ovat tervetulleita tapaamaan eri koulujen edustajia ja kuulemaan aiemmin vaihdossa olleiden nuorten kokemuksista. Sunnuntain tilaisuuteen on avoimet ovet ja vapaa pääsy. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen osoitteessa www.upglobal.net tai s-postilla info@upglobal.net

Tilaisuus järjestetään Radisson Blu Seasidessa osoitteessa Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki. Käy osallistumassa tilaisuuteen myös Facebookissa.