2-tason Speed-kurssi

9.1.2018 klo 10:00Olli Jussila.
Olli Jussila.

La 20.1.2018 Helsingin Kisahallissa tarjolla mainio koulutus, jossa teemana jenkkifutarin tehokas lajinomainen liikkuminen.

2-tason SPEED -kurssi
Aika: la 20.1.2018
Paikka: Töölön Kisahalli, Helsinki
Kouluttaja: Olli Jussila

2G SPEED ll-tason kurssi
LA 20.1. 2018 Kisahalli, Helsinki

Koulutuksessa keskitytään jenkkifutarin tehokkaaseen lajinomaisen liikkumiseen luentojen ja käytännön harjoitteiden avulla. 

Aika: la 20. tammikuuta 2018  

Paikka: Kisahalli, Helsinki

Kohderyhmä: Kurssilla on 20 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä huomioiden 1-tason suorittaneet valmentajat ensisijaisesti.

Kouluttaja: Olli Jussila, Henri Jussilan (UNLV) nopeusvalmentaja, Roostersin monivuotinen fysiikkavalmentaja. 

Tavoitteena Tavoitteena on saada valmentajat oivaltamaan oikean liikemallin perusteet ja sen ylläpitämisen tärkeyden, liikemallin tunnistamisen sekä asiat, jotka mahdollistavat liikemallin toteuttamisen ja ylläpitämisen kentällä.

Luennon ja demostraatioiden sisältönä ovat kehon biomekaniikka ja liikemallin perusteet, juoksutekniikka, lähtönopeuden kehittäminen (paikalta ja liikkeestä), liikemallin ylläpito, suunnanmuutokset (5 eri tyyppiä) sekä hyppyharjoitteiden perusteet

Varustus: Omat muistiinpanovälineet ja verryttelyasu juoksukenkineen kuuluu varustukseen.

Ohjelma:
 Töölön Kisahalli Kokoushuone A (vahtimestarien kopilta portaat oikealle 2.krs)

klo 11-13 Luento I liikemallin perusteet, juoksutekniikka ja lähtönopeuden kehittäminen (paikalta ja liikkeestä)
klo 13-14 Demo I: aktivoivat toiminnallisen warm-up harjoitteet, liikemallin perusteet, juoksutekniikka ja lähtönopeusharjoitteet
klo 14-15 Luento II liikemallin ylläpito, suunnanmuutokset (5 eri tyyppiä), kimmoisuus  ja hyppyharjoitteet  
klo 15-16 Demo II: liikemallin ylläpidon, suunnanmuutokset, kimmoisuus-  ja hyppyharjoitteet

Ilmoittautuminen ti 16.1.2018  

Kustannukset: 2-tason kurssille on jokaisella SAJL jäsenseuralla yksi ilmainen koulutuspaikka. Muutoin kurssi maksaa  90€ SAJL:n jäsenseuroissa toimiville henkilöille ja muille 120 €. Kurssimaksu sisältää materiaalit, opetuksen. Sähköinen lasku lähetetään osallistujan sähköpostiin.

Jokaisesta peruutuksesta veloitetaan 20 euron käsittelykulun. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kurssin hinnasta.Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti käy). Ilman ilmoitusta kurssille poisjääneiltä peritään koko kurssin hinta. Sairaustapauksissa palautamme kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €. Kurssi voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. SAJL pidättää oikeuden muutoksiin.


Tiedustelut: heikki.halttunen(at)sajl.fi