NFL-valmentajavierailu Seinäjoella

25.5.2018 klo 15:00Maurice Drayton.
Maurice Drayton.
Erik Kunttu.
Erik Kunttu.

Crocodiles järjestämässä tapahtumassa ti 19.6.2018 luennoivat Maurice Drayton/Green Bay Packersin erikoisjoukkueiden valmentaja ja Erik Kunttu/Detroit Lions videovalmentaja.

Green Bay Packersin Maurice Drayton kertoo NFL:n erikoisjoukkueiden tekemisestä, pelaamisesta, treenaamisesta ja siitä maailmasta, missä maailman kovinta amerikkalaisen jalkapallon sarjaa pelataan.Drayton on valmentanut vuosikaudet eri yliopistoissa toimien myös kaksi kautta NFL:n Indianapolis Coltsin erikoisjoukkueiden valmennuksessa ennen kuin hän teki alkuvuodesta sopimuksen Green Bay Packersin kanssa.

Detroit Lionsin Erik Kunttu puolestaan kertoo NFL-seurojen digitaalisesta maailmasta, missä ottelut analysoidaan ja scouttausraportit tuovat oman elementtinsä valmennukseen. Kunttu työskenteli NCAA I divisioonan huippuyliopisto Syracusessa 13 kautta ennen kuin siirtyi Indianapolis Coltsiin. Siellä hän tutustui Draytoniin.
Erik Kuntun isä  Henry on  moninkertainen Super Bowl kävijä. Henry Kunttu saapuu myös Seinäjoelle. Henry Kunttu työskenteli vuosikymmenet videokoordinaattorina neljä kertaa Super Bowlissa pelanneelle Buffalo Billsille.

Paikka: Sokos hotelli Lakeus, luentotilat

Aika: ti 19.6.2018 klo 10-15

Hinta: 50€, sisältää lounaan

Ilmoittautuminen 15.6. klo 21 mennessä

Tiedustelut:
Jari Jalava jari.jalava(a)crocodiles.fi  tai 040 - 848 6153