Urheilijasta valmentajaksi -koulutus palloilulajien naisille

12.10.2019
Marraskuussa 2018 alkava koulutus on suunnattu joukkuepalloilulajien maajoukkuetason ja kansallisen pääsarjatason naisurheilijoille.

URHEILIJASTA VALMENTAJAKSI -KOULUTUS PALLOILULAJIEN NAISILLE

 

MIKÄ URVA JA MIKSI?

Urheilijasta valmentajaksi (URVA) -koulutus on syntynyt tarpeeseen auttaa uransa lopettaneita urheilijoita kouluttautumaan valmentajiksi.

Marraskuussa 2018 alkava koulutus on suunnattu joukkuepalloilulajien maajoukkuetason ja kansallisen pääsarjatason naisurheilijoille. Koulutuksen toteuttavat yhdessä Suomen Valmentajat, Varalan Urheiluopisto ja Valmentaa kuin nainen -hanke. Lähijaksot järjestetään Varalassa, Tampereella.

Lajeista hankkeessa on mukana jalkapallo, käsipallo, ringette, salibandy, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, pesäpallo, koripallo, lentopallo, ultimate, rugby ja VAU:n alaiset vammaisurheilun palloilulajit. Koulutukseen voi myös osallistua muiden lajien urheilijat siinä tapauksessa, että vapaita paikkoja on jäljellä.

Valmentaa kuin nainen -hankkeen tavoitteena on lisätä naisvalmentajien määrää joukkuepalloilulajeissa ja tukea nykyisiä naisvalmentajia urallaan. Hankkeen URVA-koulutus kannustaa pelaajia jatkamaan urheilu-uraansa valmentajana. Yleisen koulutussisältöjen rinnalla nostetaan esille naisena valmentamisen näkökulmia.

Koulutuksen hinta on 980 €. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin (mm. Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu -kirjan), sähköisen oppimisympäristön käytön koulutuksen ajan sekä majoituksen ja täysihoidon lähijaksoilla Varalan Urheiluopistolla.

Valmentaa kuin nainen-hanke osallistuu hankelajien urheilijoiden koulutuskustannuksiin 400 €:lla, joten omavastuuosuudeksi joko osallistujan tai hänen taustatahonsa maksettavaksi jää 580 €.

Lähijaksojen aikataulut, muut lisätiedot ja haku koulutukseen 

Tiedustelut:

 

Sari Tuunainen | Toiminnanjohtaja (sij.) |Suomen Valmentajat ry |

Valimotie 10 | 00380 HELSINKI | GSM +358 50 3282036

sari.tuunainen(at)suomenvalmentajat.fi
www.suomenvalmentajat.fi

 

 

 

Suomen Valmentajat edistää valmentajana kehittymistäsi. Liity jäseneksi!

Hyvä urheiluyhteisö, kuten seura, huolehtii valmentajistaan. Liitä yhteisösi jäseneksi Suomen Valmentajiin!

Ammattivalmentajan työsuhdeasioista ja turvasta huolehtii SAVAL. Liity valmentajien omaan ammattijärjestöön!

 

 

 

Liitteet