2-tason valmentajakurssi SCOUTING

16.11.2012


Tuomas Heikkinen
Tuomas Heikkinen

Scouttaukseen perehdytään la 24.11.2012 Helsingin SLU-talolla järjestettävässä koulutuksessa. Mainiolle kurssille on vielä vapaita paikkoja.

 

2B - SCOUTING ll-tason kurssi
LA 24.11.2012 SLU-talo, Kilpa-kabinetti 2.krs


Kurssilla paneudutaan prosessiin, joka alkaa tulevan vastustajan ensinäkemisestä aina siihen asti kun omaa peliä heitä vastaan tarkkaillaan ja ohjataan sen aikana. Kurssilla käsitellään sekä mekaanisia asioita kuten filmausta, skriptausta, tilastoja jne että omaan joukkueeseen ja vastustajaan kohdituviin havaintoihin perustuvan toimivan pelisuunnitelman tekemisen ja toteuttamisen edellytyksiä ja malleja laajemmassa merkityksessä.

Koulutuksessa käytetään apuna Hudl-ohjelmaa.

Varusteet: Ota mukaan kannettava tietokone

Paikka: SLU talo, 2. kerros KILPA-kabinetti, Radiokatu 20, 00240 Helsinki. SLU-talon pihaan voi pysäköidä ilmaiseksi lauantaisin.

Kouluttaja: Miesten maajoukkueen ja IFAF World Teamin päävalmentaja Tuomas Heikkinen

Aikataulu:
klo 10.00-13.00 Scouttaaminen kokonaisuutena, filmaaminen, filmin purku, tilastot, vastustajan pelitavan tutkiminen ja sen siirtäminen valmistautumiseen.
klo 13.00-14.00 tauko
klo 13.10-14.00 Scouttauksen merkitys pelaajalle, pelaajan valmistautuminen.
klo 14.00-15.00 ottelutilanne / katsomovalmennus              
 

Ennakkotehtävä:
Kurssilaisia pyydetään varautumaan kertomaan lyhyesti miten scouttaus tällä hetkellä käytännössä tehdään joukkueessa ja miten se vaikuttaa valmistautumiseen ja otteluun. Lisäksi kurssilaisia pyydetään tutustumaan Hudl-ympäristöön saamansa kutsun ja ohjeiden perusteella.


Sitovat ilmoittautumiset  ke 21.11.2012 mennessä lomakkeella. Kurssille mahtuu 17 henkeä.

Ilmoittautuneet 16.11.2012 mennessä:

1.Mika Karhu, Vantaa TAFT
2.Jasmin Linqvist, Helsinki GS Demons
3. Pete Salovalta, Helsinki GS Demons
4.Tuukka Toivio, Oulu Northern Lights
5. Joni Niskanen, Vantaa TAFT
6. Vesa Lindfors, Vantaa TAFT


Kustannukset: Kurssille on jokaisella SAJL jäsenseuralla yksi ilmainen koulutuspaikka. Muutoin kurssi maksaa 80€ SAJL:n jäsenseuroissa toimiville henkilöille ja muille 120 €. Kurssimaksu sisältää materiaalit, opetuksen sekä kahvin. Sähköinen lasku lähetetään osallistujan sähköpostiin.
Jokaisesta peruutuksesta veloitetaan 20 euron käsittelykulun. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kurssin hinnasta.Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti käy). Ilman ilmoitusta kurssille poisjääneiltä peritään koko kurssin hinta. Sairaustapauksissa palautamme kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €. Kurssi voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. SAJL pidättää oikeuden muutoksiin.