Vantaa TAFT etsii valmentajia

16.9.2018


Miesten edustus- ja U19-joukkueen valmennustiimiin! Kick off -palaveri kaikille pelaajiksi tai valmentajiksi haluaville on ke 19.9. Peltolan koululla.

Keskiviikkonan 19.9.2018 klo 19 on Peltolan koululla (Lummetie 27 B, Tikkurila, Vantaa) TAFTin miesten edustusjoukkueen sekä U19-joukkueen kickoff-palaveri, johon kaikki pelaajiksi tai valmentajiksi haluavat ovat tervetulleita

TAFT Miesten Edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 III-divisioonassa. Tällä hetkellä pelaajia on n. 35 rosterissa, ja lisää rekrytoidaan jatkuvasti. Pelaajat ovat nuoresta iästään huolimatta kokeneita, monet ovat jo vuosia kolunneet Suomen pelikenttiä.

U19-joukkueen tavoitteena on pelata kaudella 2019 SM 11vs11 -sarjassa, osa joukkueen pelaajista pelaa myös Edustusjoukkueessa. Tästä syystä joukkueet harjoittelevat yhdessä.

Valmennustiimiä kootaan vastaamaan joukkueiden kehitystarpeisiin ja takaamaan onnistuneen kauden jälkeen siirtymistä korkeammalle sarjatasolle. TAFTin pelaajapolun tuottaessa vuosittain ylöspäin siirtyviä pelaajia, on TAFTin kaikkien joukkueiden valmennustiimien tehtävä yhteistyötä saumattomien siirtymisten varmistamiseksi. Pelaajat tuntevat valmentajat - valmentajat tuntevat pelaajat, ja lisäksi joukkueita on tukemassa hyvä joukko vapaaehtoisia taustavoimia, joiden avulla hommat luistavat ja asiat tapahtuvat.  

Jos olet valmentajana jo hankkinut kannuksia hyökkäyksen, puolustuksen tai pelipaikkakohtaisen valmennuksen parissa, olet innostunut sekä innostava, ja valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen ja tasokkaaseen joukkueiden kehittämistyöhön, ota pikaisesti yhteyttä TAFT Hallituksen pj. Timo Jaakkolaan, timojaakkola305(at)gmail.com tai 050 4127 672.