IFAF vuokravarusteet

6.2.2013

Kypärät ovat Riddell Revolution Youth ja hartiasuojat ovat mallia Riddell Warrior II.
Kypärät ovat Riddell Revolution Youth ja hartiasuojat ovat mallia Riddell Warrior II.

SAJL jäsenseuroilla on mahdollisuus vuokrata huokealla varustepaketteja nuorten ja naisten uusille harrastajille.

IFAF:n vuokravarusteet seuroille

SAJL haki uusien harrastajien saamiseksi varusteapua muiden jäsenvaltioiden kanssa Maailman Liitto IFAF:ilta.  Marraskuussa 2012 Helsingin Meilahteen varastoitiin 480 uutta varustepakettia (paketti: kypärä maski kiinnitettynä, hartiasuojat, housut, vyö, reisi-, polvi- ja lantiosuojat).

SAJL:n jäsenseuroilla on mahdollisuus vuokrata käyttöönsä varusteita. 

Varusteet soveltuvat lajin harrastamisen alkutaipaleelle. Kohderyhmät ovat U11, U13, U15 ja U15 sekä naiset. Varusteiden kokojakauma soveltuu nuorille tai kevyille harrastajille (n.70kg ja alle).

Vuokraaminen tehdään vuokrauslomakkeella.

- vuokrahinta SAJL:n jäsenseuroille - 50€/varustepaketti/vuokrauspäivästä 50€/varustepaketti/vuokrauspäivästä 31.12.2014 loppuun asti
varusteet palautettava viikon sisällä viimeisestä lainauspäivästä

- kadonneet varusteet korvataan täysimääräisinä seuraavasti:kypärä 175€, hartiasuojat 75€, pelihousut  45€,  reisisuojat & polvisuojat  & lantiosuojat täydellisenä settinä 25€ ja vyö 5€
Vuokraaja ei ole vastuussa varusteiden rikkoutumisesta niiden normaalissa käytössä. Varusteiden rikkoutumisesta on ilmoitettava liittoon varusteiden palautuksen yhteydessä. Ilmoituksen tekemättä jättäminen johtaa 200 euron huoltolaskuun. Varusteiden rikkoutumisen yhteydessä vuokraaja on velvollinen osoittamaan, että varusteita ei ole käytetty vastoin niiden normaalia käyttötarkoitusta.

Varusteita voi vuokrata ao. lomakkeella ja noutaa SAJL:n Urheilukadun varastolta toimistohenkilökunnan kanssa sovittuna aikana tai Matkahuollon kautta rahtikustannuksista vastaten.

Nämä vuokraussäännöt on vahvistanut SAJL:n liittohallitus, joka myös vastaa mahdollisista muutoksista näihin sääntöihin.

Tiedustelut: 09-43683211, office(ät)sajl.fi