Team Nordic

22.11.2018Yhteispohjoismainen U20 joukkue Team Nordic matkustaa Yhdysvaltoihin ja kohtaa Team USA:n International Bowl -tapahtumassa. Soveltuu hyvin suomalaisille high school -pelaajille ja niille, jotka haluavat antaa näyttöjä pohjois-amerikkalaisille yliopistoille

TEAM NORDIC

 

Yleistä
Team Nordic on Pohjoismaiden yhteinen U20 joukkuetoiminta, jossa Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta koottu joukkue kohtaa International Bowlissa USA:n U19 joukkueen. Ottelu on perinteisesti pelattu Dallasissa Cowboysin kotistadionilla (AT&T).

Joukkueen tavoitteina on tuoda pohjoismaisen yhteistyön kautta joukkueen jäsenille kansainvälistä kokemusta samalla motivoiden ja valmistaen mukana olevia seuraavalle tasolle.

Joukkueen valmennus koostuu pohjoismaisista valmentajista ja joukkue valmistautuu otteluun harjoittelemalla ottelua edeltävän viikon Yhdysvalloissa.
Osana Team Nordic toimintaa kiinnostuneita valmentajia voidaan ottaa seuraamaan tekemistä.

Team Nordic 2019
Vuoden 2019 osalta pohjoismaat ovat peruneet joukkueen.


Hinta
Osallistuminen pelaajana tai tarkkailija valmentajana maksaa noin 2300-2500 ja koostuu kiinteästä 1600 Yhdysvaltain dollarin suuruisesta joukkue maksusta ja lennoista. Lisäksi jokaisella tulee olla voimassa oleva passi (pelaajilla Suomen) sekä erillinen matkustuslupa (ESTA). Joukkuemaksu sisältää majoitukset, ruokailut, kuljetukset Dallasissa sekä joukkueen vaatetuksen (kahdet sortsit, kolme t-paitaa, huppari, takki ja reppu).

Ilmoittautumiset 

Ilmoittautumiset vuoden 2020 joukkueeseen avataan kesällä 2019.

Lisätietoja Team Nordic ohjelmasta antaa Roope Noronen, joka on SAJL:n edustaja Team Nordicin ohjausryhmässä.

Team Nordic 2018

 

Roope Noronen
040-732 1469
roope.noronen(at)sajl.fi