Jenkkifutis rippikoululeiri 2014

6.6.2013


Rippikoulu järjestetään yhdessä ringeten kanssa Lohjan Kisakalliossa. 21.-28.7.2014 Leirille on varattu 13 paikkaa jenkkifutareille, sitovia ilmoittautumisia vastaanotetaan.

2014 JENKKIFUTIS&RINGETTE RIPPIKOULULEIRI KISAKALLIOSSA

Tutustumisjakso Kisakalliossa 27.-29.12.2013 ja leiri Kisakallio 21.7-28.7. 2014

Kohderyhmä: ikäluokka 1999 syntyneille pelaajille.

KISAKALLION URHEILUOPISTO: urheiluopistolla  on suora järjestämisoikeus rippikoululeireille ja se on järjestänyt usean vuoden ajan mm. suunnistuksen, jääkiekon, salibandyn, ringeten, tanssiurheilun ja voimistelun kanssa. Samaan aikaan on mahdollisesti kahden muun lajin rippikoululeirit

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: Ringeten kanssa yhteiseen rippikouluryhmään pääsee enintään 25 henkeä. Jos leiriläisiä on 50 tarvitaan kaksi pappia. Jenkkifutikselle on varattu 13 leiripaikkaa. Kisakallio järjestää tutut papit leireille.

SYHT-KORTTI: urheilijoille on käytössä uusi SYHT-kortti, jolla kotiseurakunnan tehtävät suoritetaan urheilijan ajankäyttöön sopivalla mallilla

OHJELMA: Leiriläiset harjoittelevat kahdesti päivässä, Kisakalliossa on hyvä keinonurmikenttä lajiharjoitteluun. Valmentajat ovat SAJL ovat lajiliiton huippuvalmenajia, jotka vaihtelevat päivittän.
Päivittäinen ohjelma kestää klo 09-22 ja se sisältää luonnollisesti opetusta rippikoulusisällöistä. Iltahartauksia voidaan pitää luonnossa läheisellä Karnaisten korven laavulla.
Leirin aikan mahdollisuus harrastaa muitakin lajeja kuten; melontaa, kirkkoveneellä soutua, tennistä. Kisakallion taito- ja punttisali ovat käytössä.

ISOSET: Myös isosia voi hakea lajiliiton parista. Heille tulee täysihoito ja mahdollisuus harjoitella loistavassa ympäristössä.

MAJOITUSTILAT (kaikissa langaton internet-yhteys)

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET sähköisellä lomakkeella 31.10.2013 mennessä.
 

KONFIRMAATIO Leirin viimeisenä päivänä su klo 13 on konfirmaatio on mahdollisuus osallistua yhteiseen juhlalounaaseen. Juhlalounaan voi ostaa myös omille juhlavierailleen (konfirmaation voi suorittaa myös kotikunnassaan leirin jälkeen)
Rippikoulun suorittamisesta menee todistus konfirmaation jälkeen suoraan omaan seurakuntaan.

-  täysihoidolla: tutustumisjakso 200€ ja leiri 600€ yhteensä 800€ (sisältää rippikoulun, majoituksen, täysihoidon, valmennuksen ja  tilat)


Ringeten ilmoitus
 

TIEDUSTELUT:

Heikki Halttunen
nuoriso- ja koulutuspäällikkö
Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry
Pasilan puistotie 8
00240 Helsinki, Finland
gsm. +358(0)40-569 6644
heikki.halttunen(at)sajl.fi
 

Tutustumisjakso 200€ ja leiri 600€ (sisältää majoituksen täysihoidolla, rippikoulun ja lajiohjaukset (+ niihin tarvittavat tilat)

ILMOITTAUTUMISET:  Sitovat ilmoittautumiset 31.10.2013 mennessä Merja Markkaselle, merja.markkanen()skrl.fi.