Naisten tekniikkaleiri 1

10.12.2018

Huippusuosittu naisten tekniikkaleiri uudistuu kaudelle 2019. Leiri on jaettu kahdelle eri viikonlopulle ja ensimmäinen leiri pidetään 12.-13.1.2019 Pajulahdessa.

Tervetuloa tekniikkaleirille!

Leirillä keskittytään hiomaan pelipaikkakohtaisia lajitekniikoita ja yleisesti lajin perusteita. Leiri on tarkoitettu etenkin pelaajille, joilla on takanaan vasta yksi pelikausi tai vähemmän. Jos olet siirtymässä uudelle pelipaikalle niin tämä on hyvä tilaisuus konkarillekin päästä sinuiksi uuden pelipaikan kanssa.

Leiri alkaa lauantaina 12.1.2019 klo 8.30 ja päättyy sunnuntaina 13.1.2019 n.klo 17:00.
Leirin tarkka ohjelma ja aikataulu lähetetään ilmoittautuneille pelaajille.

Leirin valmentajina toimivat pitkään naisten jenkkifutiksessa vaikuttaneet valmentajat:

Vastuuvalmentaja Mika Eloranta
QB Jenni Wahlberg
RB Paula Lehtinen
OL Mirva Honkonen
WR Sanni Seppälä
DL Elina Seppälä
LB Elina Kero
DB Anette Bäckman

Leiri tulee sisältämään neljät lajitreenit tekonurmihallissa, pelipaikkakohtaiset teorialuennot sekä kaikille yhteisen FuelHealth-ravintoluennon, jonka vetää Paula Lehtinen. Ohjelma alkaa lauantaina n. klo 8.30, ja päättyy sunnuntaina klo 17.00.

Ilmoittautuminen 

Tapahtuma facebookissa 
 

Hinta: 160 euroa, sisältäen la-su yöpymisen ja ruokailut Pajulahden urheiluopistolla (la: lounas+päivällinen+iltapala, su: aamiainen+lounas)

Leirimaksu ei sisällä henkilökohtaista vakuutusta, joka jokaisella osallistujalla tulee olla.

Osallistujilla on mahdollisuus ostaa erikseen pe-la yöpyminen, sisältäen pe iltapalan sekä la aamiaisen hintaan 60e. HUOM! lisäyötä EI voi perua jälkikäteen! HUOM! Mikäli unohdit varata itsellesi majoituksen pe-la niin sitä ei voi tehdä enää jälkikäteen tämän ilmoittautumisen kautta. Tässä tapauksessa ota yhteyttä suoraan Pajulahteen ja tee varaus suoraan heille.

Pelaaja on itse vastuussa kaikista matkakustannuksista.

Leiri tulee maksaa heti lomakkeen viimeisessä vaiheessa, maksun voi suorittaa myös luottokortilla. Ilmoittautuminen, jota ei makseta, päätyy hylätyksi eli vain maksamalla vahvistat osallistumisesi. Myös nippuilmoittautuminen on mahdollista, silloin kaikkien ilmoitettavien pelaajien tiedot on ilmoittava kerralla sekä maksettava kaikkien osallistumismaksut.

VALITSE PELIPAIKAT HUOLELLISESTI, tarvittaessa kysy neuvoja oman joukkueesi valmentajalta. Emme tee pelipaikkojen muutoksia jälkikäteen kuin perustellusta syystä. Jokainen ilmoittaa kaksi pelipaikkaa, saatamme joutua tasaamaan ryhmiä ja siirtelemään pelaajia toiselle pelipaikalle. Nopeiten ilmottautuneet ovat etusijalla sille pelipaikalle, jonka ilmoittivat ykkökseksi.

Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti käy). Ilman ilmoitusta leiriltä poisjääneiltä peritään koko leirin hinta. Sairastapauksissa leirimaksu palautetaan lääkärintodistuksella, muista peruutuksista peritään 20 EUR toimistomaksu (väärälle leirille ilmoittautumiset käsitellään leirien peruuntumisena).

Lisätietoja: Köpi Voutilainen, 044 5852 851 ja parhaiten tavoittaa kopi.voutilainen(at)luja.fi.