2-tason shadow coach -pelipaikkakurssi

10.12.2018


Koulutusta observoinnin avulla naisten tekniikkaleiri 1 yhteydessä la-su 12.-13.1.2019  Pajulahdessa.

2I - SHADOW COACH ll-tason kurssi  - naisten tekniikkaleiri 1
la-su 12.-13.1.2019  Pajulahti


Kurssilla valmentajat tutustuvat tekniikkaleirin toimintaan ja harjoituksiin. Valmentajien  ja pelaajien toiminnan seuraaminen leiripäivien antaa virikkeitä  omaan valmennustyöhön. 

Leirillä keskittytään hiomaan pelipaikkakohtaisia lajitekniikoita ja yleisesti lajin perusteita.

Leiri alkaa lauantaina 12.1.2019 klo 8.30 ja päättyy sunnuntaina 13.1.2019 n.klo 17:00.

Leirin valmentajina toimivat pitkään naisten jenkkifutiksessa vaikuttaneet valmentajat:

Vastuuvalmentaja Mika Eloranta
QB Jenni Wahlberg
RB Paula Lehtinen
OL Mirva Honkonen
WR Sanni Seppälä
DL Elina Seppälä
LB Elina Kero
DB Anette Bäckman

Leiri tulee sisältämään neljät lajitreenit tekonurmihallissa, pelipaikkakohtaiset teorialuennot sekä kaikille yhteisen FuelHealth-ravintoluennon, jonka vetää Paula Lehtinen. Ohjelma alkaa lauantaina n. klo 8.30, ja päättyy sunnuntaina klo 17.00.

Ilmoittautuminen

Leiri tulee maksaa heti lomakkeen viimeisessä vaiheessa, maksun voi suorittaa myös luottokortilla. Ilmoittautuminen, jota ei makseta, päätyy hylätyksi eli vain maksamalla vahvistat osallistumisesi. Myös nippuilmoittautuminen on mahdollista, silloin kaikkien ilmoitettavien pelaajien tiedot on ilmoittava kerralla sekä maksettava kaikkien osallistumismaksut.

Leiri alkaa lauantaina 12.1.2019 klo 8.30 ja päättyy sunnuntaina 13.1.2019 n.klo 17:00.
Leirin tarkka ohjelma ja aikataulu lähetetään ilmoittautuneille pelaajille.

Hinta: 100 euroa, sisältäen la-su yöpymisen ja ruokailut Pajulahden urheiluopistolla (la: lounas+päivällinen+iltapala, su: aamiainen+lounas)
Osallistujilla on mahdollisuus ostaa erikseen pe-la yöpyminen, sisältäen pe iltapalan sekä la aamiaisen hintaan 60e. HUOM! lisäyötä EI voi perua jälkikäteen! HUOM! Mikäli unohdit varata itsellesi majoituksen pe-la niin sitä ei voi tehdä enää jälkikäteen tämän ilmoittautumisen kautta. Tässä tapauksessa ota yhteyttä suoraan Pajulahteen ja tee varaus suoraan heille.

Valmentaja on itse vastuussa kaikista matkakustannuksista.

Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti käy). Ilman ilmoitusta leiriltä poisjääneiltä peritään koko leirin hinta. Sairastapauksissa leirimaksu palautetaan lääkärintodistuksella, muista peruutuksista peritään 20 EUR toimistomaksu (väärälle leirille ilmoittautumiset käsitellään leirien peruuntumisena).

Lisätietoja: Köpi Voutilainen, 044 5852 851 ja parhaiten tavoittaa kopi.voutilainen@luja.fi.