Jenkkifutiksen NFL- leiri Kuortaneella 17-19.6.2019

7.2.2019


Lajivalmentajina toimii NFL:stä Maurice Drayton - Green Bay Packersista sekä Erik Kunttu -Detroit Lionsista.
Lajivalmentajina toimii NFL:stä Maurice Drayton - Green Bay Packersista sekä Erik Kunttu -Detroit Lionsista.

Kuortaneen Urheiluopistolla pidettävä leiri on suunnattu yli 15-vuotiaille nuorille (tytöt ja pojat) aikuisiin asti. Crocodilesin järjestämä leiri on valtakunnallinen, joten siihen voi hakea eri puolilta Suomea.

Monipuoliset liikuntataidot auttavat jokaista urheilijaa. Leirin tavoitteena onkin kehittää monipuolisesti urheilijoiden harjoittelua sekä antaa uusia työkaluja niin yksilölliseen, kuin kokonaisvaltaiseen harjoitteluun huippuvalmentajien kanssa.

Lajiharjoittelussa toteutetaan Suomen Amerikkalaisen Jalkapallo Liiton linjauksia.
Kuortaneen Urheiluopistolla on erinomaiset olosuhteet päivittäiselle harjoittelulle sekä hyvät valmennuksen tukipalvelut.

Leiri-info:

Kustannukset:

  • 390€ / hlö / 3 pv leiri (17.-19.6.2019)
  • yli 15-vuotiaille nuorille
  • sis. majoituksen, ruokailut, harjoitukset / valmennuksen sekä testit, joista palaute

Haku:

Lajivalmentajat:

  • Maurice Drayton - Green Bay Packers
  • Erik Kunttu - Detroit Lions

Alustava leiriohjelma liitteenä.

 

Harjoittelu Kuortaneen Urheiluopistolla

Kaikki harjoitukset ovat ohjattuja. Ominaisuusharjoitukset toteutetaan ammattivalmentajien johdolla hyödyntäen myös lajivalmentajien ja liikunnanohjaaja opiskelijoiden osaamista. Kehonhuolto harjoitukset toteutetaan ammattivalmentajien valvonnassa liikunnanohjaajaopiskelijoiden toteuttamana.

Kuortaneen Urheiluopistolla on erinomaiset harjoittelumahdollisuudet ja olosuhteet päivittäiselle harjoittelulle. Uusi täysimittainen tekonurmi harjoitteluhalli valmistuu Kuortaneelle keväällä 2019.

Testaukset

Leirin yhteydessä järjestetään halukkaille Combine testit, joista saa täyden raportin ja kuvauksen itselleen sekä halutessaan myös jakeluun USAhan yliopistoille sekä NFL organisaatioon.

Combinessa testataan 40y juoksunopeus, Shuffle juoksu 10y. Ponnistushyppy korkeus. Pituushyppy paikalta ja penkki. Combinen päävastuu on Henry Kuntulla, joka on järjestänyt vastaavia testejä USAssa jo vuosia NFL organisaatioissa.

Testipäivä on ti 18.6. ja ohjelma julkistetaan myöhemmin ilmoittautuneille. Testin hinta on 100e/hlö ja leirille osallistujille se kuuluu pakettiin.

www.kuortane.com

Lisätiedot:

Jari Jalava
puh. 040 848 6153
jari.jalava@crocodiles.fi

 

Liitteet