Hae mukaan palloilulajien naisvalmentajien mentorointiryhmään Tampereelle!

27.2.2019

Palloilulajien naisvalmentajille suunnattu mentorointiryhmä käynnistyy Tampereella huhtikuussa 2019. Ryhmään voidaan ottaa mukaan 3–5 valmentajaa.

Oletko kiinnostunut kehittämään itseäsi valmentajana? Kaipaatko tukea valmennettaviesi kohtaamiseen valmennusympäristössäsi? Kaipaatko tukea valmentajan uraasi ja elämänhallintaasi?

Prosessin aikana kokoonnutaan yhdessä neljä kertaa – kolme tuntia kerrallaan. Mentorointi sisältää myös kaksi henkilökohtaista tapaamista. Mukaan voivat hakea kaikki palloilulajien naisvalmentajat, jotka valmentavat aktiivisesti jotain palloilulajin joukkuetta Tampereen alueella. Osallistujien tulee sitoutua kaikkiin mentorointitapaamisiin.

Prosessin aloitusilta on 24.4.2019. Muut ryhmätapaamiset sovitaan ryhmän kanssa ensimmäisellä tapaamiskerralla. Tapaamiset jakaantuvat tasaisesti vuoden 2019 loppuun asti. Mentoroinnin tavoitteena on oppia tuntemaan itseään ihmisenä, tutkia omaa valmentajuutta, kehittyä valmentajana ja saada tukea valmentajauraan yksilöllisesti. Ryhmässä opitaan ja kehitytään taidoissa kohdata ja auttaa valmennettavia. Myös omien kokemusten jakaminen on tärkeä osa koulutusta. Koulutuksessa käytetään osana myös toiminnallisia menetelmiä.

Ryhmän mentorina toimii Veli-Matti ”Wellu” Hemmo (valmentaja/kouluttaja/opettaja). Wellu on erittäin kokenut valmennuksen osaaja. Hän on toiminut usean eri lajin parissa valmentajana ja kouluttajana. Hän toimii myös Suomen Valmentajien mentorikouluttajana. Monilajinen mentorointiryhmä toteutetaan Valmentaa kuin nainen -hankkeen tukemana.

Valmentajalle itselleen/seuralle jää prosessista maksettavaksi yhteensä 80 euroa ja mahdolliset matkakulut.

Hae mukaan! Hakemuksessa kysytään seuraavat tiedot:

• Pelaajatausta (taso ja vuodet)
• Valmentajakoulutus
• Muu kasvatus- tai liikunta-alan koulutus
• Valmentajakokemus (taso ja vuodet)
• Miksi haluan mukaan mentorointiin? Odotukset prosessilta?
• Tulevaisuuden suunnitelmat valmentajana?

 

• Tulevaisuuden suunnitelmat 

Täytä hakemus mahdollisimman pian ja viimeistään 1.4.2019 osoitteessa:

 

Lisätietoja: Veli-Matti Hemmo 040 163 6696, veli-matti.hemmo@healthandtraining.net

Liitteet