U19 maajoukkueen leiri Pajulahdessa

13.3.2019


U19-maajoukkueen valmistautuminen EM-kisavuoteen ja Venäjää vastaan pelattavaan EM-karsintaan 5.5.2019 alkaa avoimella leirillä Pajulahdessa 30.-31.3.2019. Leirille voi edelleen ilmoittautua!

Nuorten U19-maajoukkueen kauden 2019 päätähtäin on heinä-elokuun vaihteessa pelattavat EM-kilpailut Italian Bolognassa. Näihin kisoihin Suomi karsii pääsystä ja EM-karsintaottelu pelataan 5.5.2019 Venäjää vastaan Vantaan Myyrmäessä. Suomi sijoittui kesällä 2017 edellisissä EM-kilpailuissa Kööpenhaminassa pronssille.

U19-maajoukkueen kausi starttaa 30.-31.3.2019 Pajulahdessa järjestettävällä katsastusleirillä, johon kutsumme antamaan valmennukselle näyttöjä koko ikäluokan 2000-2002-syntyneet. Leiri on suunnattu niille ko. ikäluokan pelaajille, jotka tavoittevat paikkaa EM-karsinta/-lopputurnausjoukkueessa.

Maaliskuun avoimelle katsastusleirille mahtuu 80 ensimmäisenä ilmoittautunutta pelaajaa. Leirin hinta on 150€ ja se sisältää majoituksen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sekä ateriat.  Leirimaksu ei sisällä henkilökohtaista vakuutusta, joka jokaisella osallistujalla tulee olla.

Tämän kaikille avoimen leirin näyttöjen pohjalta tullaan pelaajat kutsumaan varsinaiseen leiritykseen, joka järjestetään huhtikuussa kahtena viikonloppuna ennen EM-karsintaa. 

Ilmoittautuminen  

Leiri tulee maksaa heti lomakkeen viimeisessä vaiheessa, maksun voi suorittaa myös luottokortilla. Vain maksamalla vahvistat osallistumisesi.  

Mahdollisesta peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti joukkueenjohtajalle. Ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa leirimaksu palautetaan lääkärintodistuksella vähennettynä toimistokuluilla 20€.

Katsastusleirille ilmoittautuneille pelaajille lähetämme aikataulun ja ohjeet maaliskuussa ennen leiriä.

Annan mielelläni lisätietoja katsastusleiristä sekä U19-maajoukkueen kaudesta 2019.

Jefuterveisin,

Tero Virtanen
päävalmentaja
U19 maajoukkue