Kuopio Steelersista kertova minisarja ”120 jaardia” Ruutu+:lle

7.6.2019


Kuopio Steelersin tämän kesän Vaahteraliigakauteen valmistautumisesta kertova minisarja ”120 jaardia” näkyy Ruutu+:lla. Jaksoja näytetään Vaahteraliigan otteluiden tauoilla. Lisäksi ne ovat julkaisun jälkeen vapaasti katsottavissa Ruutu.fi-palvelussa.

Sarjassa seurataan Steelersin kauteen valmistautumista dokumentaariseen tyyliin. Joukkue kävi mm. harjoitusmatkalla Islannissa, jossa he kohtasivat myös maan ainoan amerikkalaisen jalkapallon joukkueen.

”Halusimme näyttää, millaista seuratoiminta on kulissien takana. Ideoimme yhdessä BrainyDayn kanssa dokumentaarisen minisarjan, jossa Steelersin avainhenkilöt kertovat, mistä tässä kaikessa on oikein kyse,” Steelersin päävalmentaja Pekka Utriainen kommentoi.

”Alun perin sarjaa lähdettiin tekemään sosiaalisen median kanaviin, mutta ensimmäisen jakson saama suosio sekä uudenlainen lähestymistapa aiheeseen herättivät huomiota,” kertoo sarjan tuottaja Jouni Räsänen.

Minisarjan on tuottanut itäsuomalainen videotuotantoyritys BrainyDay Visual. ”Olimme mukana Islannissa kuvaamassa joukkueen valmistautumista. Aloitimme yhteistyön jo viime vuonna brändikampanjalla, jolla vastustettiin kiusaamista ja korostettiin tiimihenkeä. Yhteistyö toimi hyvin, joten lähdimme jatkamaan tänä vuonna pikkaisen laajemmalla konseptilla. Amerikkalaisen jalkapallon suosio on nousussa ja Steelersin intohimoinen seuratoiminta on ihailtavaa,” sarjan ohjaaja Samuli Hahl kommentoi. ”Lisäksi joukkueen viime kauden tarina sarjanousijana finaaliin oli aivan huikea, ja se toimi osaltaan myös inspiraationa dokumentin suunnittelussa.”

BrainyDay Visual Oy on itäsuomalainen videotuotantoyritys, jonka erityisosaamisalueena ovat brändivideot ja visuaalinen tarinankerronta

 

Lisätiedot:

Kuopio Steelers Pekka Utriainen 050 366 1982

BrainyDay Visuals Oy Jouni Räsänen 045 690 6100