U20 SM-sarjassa viikonloppuna luvassa huippujännittävä kierros!

12.6.2019


U20 SM-sarja on edennyt jo niin pitkälle, että tulevana viikonloppuna pelataan runkosarjan viimeinen kierros.

Tässä vaiheessa, kun jäljellä on vielä yksi runkosarjan kierros, on tilanne sijoitusten osalta kaikkea muuta kuin selvä, eli panosta otteluista varmasti löytyy. Runkosarjan voitto ja sitä kautta myös finaalin kotietu ratkaistaan sunnuntaina klo 14 alkaen, kun Royals saa vastaansa Kaarlen kentällä Vaasassa Wolverinesin.

Jos Royals voittaa ottelun, niin se vie nimiinsä samalla myös runkosarjan voiton, koska se voitti aikaisemmin Roostersin. Jos Royals etenee finaaliin välierissä kohtaavat Roosters - Wolverines riippumatta miten Crocodiles - Butchers ottelussa käy.

Jos taas Wolverines voittaa ottelun, voittaa Roosters runkosarjan ja etenee suoraan finaaliin, koska se voitti aikaisemmin kyseisten joukkueiden kamppailun. Tällöin välierissä kohtaavat Wolverines ja

  1. Butchers, mikäli voittaa Crocodilesin, koska voitti Royalsin tai
  2. Royals, mikäli Crocodiles voittaa Butchersin.

Crocodilesin ja Butchersin välinen ottelu pelataan sunnuntaina klo 15 alkaen Jouppilanvuoren tekonurmella. Tässä ottelussa ratkeaa vähintäänkin näiden joukkueiden keskinäinen järjestys, - mikäli Crocodiles voittaa menee se Butchersin edelle, sijoittuen neljänneksi ja siinä tapauksessa Butchers jää viidenneksi.

Mikäli Butchers voittaa ottelun, jää Crocodiles sarjassa viidenneksi ja sen jälkeen kaikki muut sijoitukset riippuvat siitä, miten Vaasassa käy.

Luvassa on siis huippujännittävä kierros!

 

5. Kierros 15. - 16.6.2019

SU 16.06. kello 14:00 Kaarlen kenttä
Royals  -  Wolverines

SU 16.06. kello 15:00 Jouppilanvuoren tekonurmi
Crocodiles  -  Butchers