Roosters jatkaa puhtaalla pelillä

22.7.2013


Kärkikamppailu Roostersille 35-21.

Kauden yllättäjä Vantaan TAFT pisti sarjakärki Roostersin tiukemmalle kuin kukaan tällä kaudella, mutta hallitseva mestari jatkaa silti puhtaalla pelillä otettuaan kauden kuudennen voittonsa lukemin 35-21 (27-14). TAFTille tappio oli kauden toinen.

Ottelu oli avausneljänneksen jälkeen tasan 14.14 ja päätösneljänneksen alussa TAFT tuli Miro Kadmiryn juoksemalla touhcdownilla kuuden pisteen päähän (27-21), mutta sen pidemmälle vantaalaisten kiri ei riittänyt. Vain pari minuuttia myöhemmin Stephen Peyton viimeisteli Robert Johnsonin lyhyestä heitosta Roostersin johdon takaisin kahteen touchdowniin.

Johnson heitti ottelussa neljä touchdownia mutta myös kolme syötönkatkoa. Kimi Linnainmaa otti kiinni yhdeksän heittoa ja teki kaksi touchdownia. Myös Rocky Ciasulli nappasi kiinni yhdeksän heittoa.

Roostersin puolustus pelasi jälleen hyvän ottelun. Kadmiryn 39 heitosta onnistui vain 13. Vaarallinen laitahyökkääjä Andre Privott jäi kolmeen kiinniottoon mutta teki yhden touchdownin. Keskushyökkääjä Greg Tellish eteni 13 juoksuyrityksellään ainoastaan 24 jaardia.

Roosters eteni ottelussa 495 jaardia, TAFT 203.

TAFTin Niko Kuikka taklasi 12 kertaa.

Tilastot:

http://www.sajl-tilastot.net/roo/xlive.htm