Crocodiles vaihtoi pelinrakentajaa

23.7.2013


Steven Adams mukana jo lauantaina Jaguaareja vastaan.

Pudotuspelipaikasta taisteleva Seinäjoen Crocodiles on hankkinut uuden pelinrakentajan joukkueeseensa. 23-vuotias Steven Adams (195 cm / 101 kg) saapui Suomeen tiistaina ja on mukana jo viikonlopun ottelussa Jaguaareja vastaan.

Viime kaudella Adams päätti yliopistouransa kakkosdivisioonatason East Stroudsburg -yliopistossa. Viimeiseksi yliopistokaudekseen East Stroudsburgiin siirtynyt Adams pelasi ainoastaan yhdessä ottelussa kaudella 2012. Hänen paras yliopistokautensa oli kausi 2010 Shippenburgin yliopistossa. Tuolloin hän heitti 17 touchdownia.

Tähän asti pelinrakentajana pelannut Rodney Brown jatkaa Crocodilesissa. Hän siirtyy laitahyökkääjäksi ja on käytettävissä myös puolustuksessa ja erikoisjoukkueissa.
 
- Tämän hankinnan myötä me halusimme lähettää signaalin siitä, että emme todellakaan ole nakanneet pyyhettä kehiin, vaan tulemme taistelemaan pudotuspelipaikasta kynsin ja kulmahampain ihan loppuun asti, Crocodilesin manageri Juha Laitila perustelee hankintaa.

Kuudessa pelaamassaan ottelussa Brown heitti 11 touchdownia, viisi syötönkatkoa ja 988 jaardia. Sunnuntain voitokkaassa Indians-ottelussa hän jäi 93 heittojaardiin.

- Yhtään jenkkiä ei lähetetä kotiin, vaan ne kolme pelaavat, jotka ovat kunnossa ja terveinä. Jos kaikki ovat kuosissa, on valmentajien tehtävä päättää, kuka pelaa. Meille tämä on mahdollisuus monipuolistaa peliämme, Laitila lisää.

Steven Adamsin pelaajaprofiili East Stroudsburgin nettisivuilla: http://www.esuwarriors.com/roster.aspx?rp_id=2236